Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Porretas F.C (991610) - Fuego y hielo fc (488386) » 367646248: T36/J1/IX

Liga 367646248 Información oficial sobre el partido 367646248 en Hattrick

25.02.2012 15:40:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 1 / IX.956 (61227)

U.D. Carrascal Alineación oficial del equipo 'U.D. Carrascal' en el partido 0 - 0 atco. estrujada Alineación oficial del equipo 'atco. estrujada' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
U.D. Carrascal Alineación oficial del equipo 'U.D. Carrascal' en el partido 0 - 4 atco. estrujada Alineación oficial del equipo 'atco. estrujada' en el partido
Tiene un resultado normal 0.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D. Carrascal

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 5 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Carrascal va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Camille Wels, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 56 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Carrascal va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Dan Ganţa va sortir per sobre el travesser.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 10 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Alfredo Felis no li va importar gens ni mica.

atco. estrujada

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 4 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): estrujada va ser a punt de marcar al minut 4, quan el seu jugador Asaf Tsyganov va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Antonio José Maestro González va marcar al minut 32 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Angelo Argiolas Porru va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Joni Vilpas, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Genaro Rivas de estrujada, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 48, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Es duien 55 minuts de partit jugats quan Ruud Laros va estar a punt de posar per davant a estrujada amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Joni Vilpas va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Giuseppe Gabrielli va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 61, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Joni Vilpas va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 69 (Ocasión por el centro): estrujada va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 69, quan Nico Del Piero va quedar-se sol davant el porter Joni Vilpas, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Giuseppe Gabrielli que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.