Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ATLEICO ÑORDAL (487846) - Trets (486284) » 367646142: T36/J2/IX

Liga 367646142 Información oficial sobre el partido 367646142 en Hattrick

03.03.2012 15:40:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 2 / IX.954 (61225)

ATLEICO ÑORDAL Alineación oficial del equipo 'ATLEICO ÑORDAL' en el partido 4 - 0 F.C. Tango Alineación oficial del equipo 'F.C. Tango' en el partido
Volkart Dühring (10') 1 - 0
Marcel Dousek (13') 2 - 0
Carlos Lario Oñate (67') 3 - 0
Volkart Dühring (75') 4 - 0
ATLEICO ÑORDAL Alineación oficial del equipo 'ATLEICO ÑORDAL' en el partido 4 - 0 F.C. Tango Alineación oficial del equipo 'F.C. Tango' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
ATLEICO ÑORDAL Alineación oficial del equipo 'ATLEICO ÑORDAL' en el partido 4 - 0 F.C. Tango Alineación oficial del equipo 'F.C. Tango' en el partido
Tiene un resultado normal 3.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ATLEICO ÑORDAL

Goles Goles

  • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): Al minut 10 els aficionats van embogir quan en Volkart Dühring va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de ATLEICO.
  • 131 Minuto 13 (Gol por el centro): Al minut 13 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Marcel Dousek, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a ATLEICO.
  • 132 Minuto 67 (Gol por la izquierda): En Carlos Lario Oñate de ATLEICO va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 133 Minuto 75 (Gol por la derecha): ATLEICO va aconseguir el 4 - 0 quan Volkart Dühring va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 14 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Elwyn Vos, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 231 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Marcel Dousek. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Tobias Howingsbrook, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Al minut 48 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Volkart Dühring de ATLEICO va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 56 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Jorge Agostinho que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.

F.C. Tango

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 31 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Tango, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Diego Oriol Ybarra va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 236 Minuto 57 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Sudi Sang haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Tango al minut 57.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ambrosio Valiente Negrón de Tango amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 73, Manuel Mingo García de Tango va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.