Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D. LA CULEBRA (121717) - F.c st.andreu (779455) » 367645671: T36/J11/IX

Liga 367645671 Información oficial sobre el partido 367645671 en Hattrick

05.05.2012 15:40:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 11 / IX.945 (61216)

C.D. LA CULEBRA Alineación oficial del equipo 'C.D. LA CULEBRA' en el partido 1 - 3 At Chupacharcos Alineación oficial del equipo 'At Chupacharcos' en el partido
0 - 1 Jonas Börjesson (29')
Pasquale Mulè (31') 1 - 1
1 - 2 Francisco Alberto Chiguay (31')
1 - 3 Malte Eichwalde (82')
C.D. LA CULEBRA Alineación oficial del equipo 'C.D. LA CULEBRA' en el partido 1 - 3 At Chupacharcos Alineación oficial del equipo 'At Chupacharcos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
C.D. LA CULEBRA Alineación oficial del equipo 'C.D. LA CULEBRA' en el partido 3 - 1 At Chupacharcos Alineación oficial del equipo 'At Chupacharcos' en el partido
Tiene mala suerte 3.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,8 % 0,3 % 6,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. LA CULEBRA

Goles Goles

  • 113 Minuto 31 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al CULEBRA una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Pasquale Mulè, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 31.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Marian Nieżurawski va estar a punt d'empatar per a CULEBRA quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Lukas Kilian Loewy va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 212 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): El jugador de CULEBRA Pablo Abad García quasi va assolir l'empat al minut 73 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

At Chupacharcos

Goles Goles

  • 143 Minuto 29 (Gol de contra por la derecha): El jugador Jonas Börjesson de Chupacharcos es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 106 Minuto 31 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 31 i semblava que Chupacharcos desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Francisco Alberto Chiguay va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 1 gols per als locals i 2 per als visitants.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Malte Eichwalde de Chupacharcos va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 82. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 80 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Chupacharcos sortien al contraatac. La falta llançada per Malte Eichwalde va sortir força alta sense massa perill.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Hunor Balogh quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Mişa Nemţanu, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ignacio Carlos Gorosito de Chupacharcos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 61 (Lesión leve): En Mathis Darras de Chupacharcos va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Lammert van Kalmthout va prendre el seu rol al minut 61.
  • 091 Minuto 72 (Lesión leve): Després de 72 minuts jugats, Jonas Börjesson es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Eugénio Ventura Ferreira.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 71 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Jonas Börjesson, que no va rendir al seu nivell habitual.