Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

canteli (775008) - koska (1584337) » 367627383: T36/J2/IX

Liga 367627383 Información oficial sobre el partido 367627383 en Hattrick

03.03.2012 15:40:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 2 / IX.619 (60890)

Real Caxo S.A.D Alineación oficial del equipo 'Real Caxo S.A.D' en el partido 1 - 1 perico irlandes Alineación oficial del equipo 'perico irlandes' en el partido
0 - 1 Géza Seress (35')
Falco Heimerink (78') 1 - 1
Real Caxo S.A.D Alineación oficial del equipo 'Real Caxo S.A.D' en el partido 1 - 1 perico irlandes Alineación oficial del equipo 'perico irlandes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Caxo S.A.D Alineación oficial del equipo 'Real Caxo S.A.D' en el partido 1 - 1 perico irlandes Alineación oficial del equipo 'perico irlandes' en el partido
Tiene un resultado normal 0.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,2 % 37,2 % 32,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Caxo S.A.D

Goles Goles

  • 113 Minuto 78 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Falco Heimerink de S.A.D va aconseguir igualar el partit al minut 78, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): En Siro Santorúm va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Adérito Pina de S.A.D la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Joaquín Fernández Roces de S.A.D es va emportar una amonestació al minut 80 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 2 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Tzvetan Mihaylov, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

perico irlandes

Goles Goles

  • 174 Minuto 35 (Gol de penalti): irlandes va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Géza Seress va transformar xutant amb força i sense dubtar.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): irlandes va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 11, quan Alexander Averenkov va quedar-se sol davant el porter Ringo Havia, però aquest va poder aturar el xut.
  • 236 Minuto 36 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Delmiro Ruiz Sáenz va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de irlandes, l'equip va recuperar la pilota al minut 39 i va contraatacar. En Alexander Averenkov va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Nicolás Vedia després de 76 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Ringo Havia va poder desviar-lo a córner.
  • 243 Minuto 88 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del irlandes sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Samuele Modesti, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 88 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Alexander Averenkov de irlandes es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 31 (Tirita (médico)): Diógenes Zuloaga va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de irlandes es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.
  • 091 Minuto 89 (Lesión leve): irlandes va fer una substitució al minut 89. Alexander Averenkov va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Alberto Fernández.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 37 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Alexander Averenkov estava fent un bon partit.