Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fc barcelona sa (778969) - Magic Lum (492296) » 367617928: T36/J6/IX

Liga 367617928 Información oficial sobre el partido 367617928 en Hattrick

31.03.2012 15:40:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 6 / IX.450 (60721)

Fc barcelona sa Alineación oficial del equipo 'Fc barcelona sa' en el partido 0 - 2 Eniak F.C. Alineación oficial del equipo 'Eniak F.C.' en el partido
0 - 1 Yoann Ribier (2')
0 - 2 Yoann Ribier (70')
Fc barcelona sa Alineación oficial del equipo 'Fc barcelona sa' en el partido 0 - 2 Eniak F.C. Alineación oficial del equipo 'Eniak F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fc barcelona sa Alineación oficial del equipo 'Fc barcelona sa' en el partido 1 - 1 Eniak F.C. Alineación oficial del equipo 'Eniak F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,4 % 6,9 % 71,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fc barcelona sa

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en George Delaney va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 240 Minuto 23 (Ocasión de contra de falta): barcelona van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 23 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Gerald Sénéchal no va ser gens encertat.
  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de barcelona, l'equip va recuperar la pilota al minut 30 i va contraatacar. En Rafael Elizaga va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 69 (Ocasión de contra por la izquierda): El barcelona va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 69, però en Rafael Elizaga va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Thomas Dalgas de barcelona es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pedro Alves de barcelona la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): George Delaney de barcelona va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eniak F.C.

Goles Goles

  • 174 Minuto 2 (Gol de penalti): En Yoann Ribier va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 2. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 184 Minuto 70 (Gol de penalti): Al minut 70 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Eniak, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Yoann Ribier va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Gonçalo Conceição quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Cristóbal Gan, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Al minut 22 Cristóbal Gan va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Maik Plancke, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 283 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Petr Reček de Eniak va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 29 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Massimo Sevrini després de 68 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Cristóbal Gan va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72 de partit, Yoann Ribier va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Petr Reček va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 77, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Petr Reček de Eniak va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 75 (Tirita (médico)): Elmer Aalders va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Eniak estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.