Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

trinitrotolueno (1459213) - LOS LEALES CF (124162) » 367617602: T36/J8/IX

Liga 367617602 Información oficial sobre el partido 367617602 en Hattrick

14.04.2012 15:40:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 8 / IX.444 (60715)

trinitrotolueno Alineación oficial del equipo 'trinitrotolueno' en el partido 7 - 0 C.D.VERDIGONES Alineación oficial del equipo 'C.D.VERDIGONES' en el partido
Javier Ferraz (6') 1 - 0
Simeon Barzov (27') 2 - 0
Javier Malo Cantón (34') 3 - 0
Mantzio Obide (51') 4 - 0
Waut Marichal (55') 5 - 0
Manolo Chicarro (79') 6 - 0
Javier Ferraz (82') 7 - 0
trinitrotolueno Alineación oficial del equipo 'trinitrotolueno' en el partido 7 - 0 C.D.VERDIGONES Alineación oficial del equipo 'C.D.VERDIGONES' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
trinitrotolueno Alineación oficial del equipo 'trinitrotolueno' en el partido 10 - 0 C.D.VERDIGONES Alineación oficial del equipo 'C.D.VERDIGONES' en el partido
Tiene bastante mala suerte 9.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

trinitrotolueno

Goles Goles

  • 121 Minuto 6 (Gol por el centro): trinitrotolueno va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 6 Javier Ferraz va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 27 (Gol por la izquierda): trinitrotolueno va augmentar la diferència quan Simeon Barzov no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 133 Minuto 34 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan trinitrotolueno va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Javier Malo Cantón des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de trinitrotolueno a 4 - 0. Mantzio Obide va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 55 (Gol por la izquierda): En Waut Marichal de trinitrotolueno va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 0.
  • 133 Minuto 79 (Gol por la derecha): trinitrotolueno va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Manolo Chicarro va poder fer el 6 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 82 (Gol por la derecha): trinitrotolueno va aconseguir el 7 - 0 quan Javier Ferraz va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 7 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Tito Pedroso Garro no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Zdeněk Kovář estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 233 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): El trinitrotolueno ho intentava per la dreta per mitjà de Zdeněk Kovář, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 285 Minuto 12 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del C.D.VERDIGONES. La jugada d'estratègia del trinitrotolueno per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Waut Marichal va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 231 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Al minut 56, Lamberto Afonsín gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Giorgian Stanciu va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 32, Manolo Chicarro de trinitrotolueno va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 69 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Ernesto Alagón ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.

C.D.VERDIGONES

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 33 (Tirita (médico)): Tito Pedroso Garro es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 50 (Evento clima: sol, OK técnico): Julián Ranchal semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.