Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Benayas F.T. (1368596) - navegantes do celta (1431461) » 367610691: T36/J2/IX

Liga 367610691 Información oficial sobre el partido 367610691 en Hattrick

03.03.2012 15:40:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 2 / IX.321 (60592)

Benayas F.T. Alineación oficial del equipo 'Benayas F.T.' en el partido 0 - 3 navegantes do celta Alineación oficial del equipo 'navegantes do celta' en el partido
0 - 1 Jukka Myllyvirta (22')
0 - 2 Sepp Queme (34')
0 - 3 Jukka Myllyvirta (71')
Benayas F.T. Alineación oficial del equipo 'Benayas F.T.' en el partido 0 - 3 navegantes do celta Alineación oficial del equipo 'navegantes do celta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Benayas F.T. Alineación oficial del equipo 'Benayas F.T.' en el partido 2 - 0 navegantes do celta Alineación oficial del equipo 'navegantes do celta' en el partido
Tiene mala suerte 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,6 % 0,1 % 2,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Benayas F.T.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Benayas va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Eloy Valdespino en un 1 contra 1 amb el porter Dimitar Denov, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 213 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Després de 23 minuts, Eloy Valdespino va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 213 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 33 minuts, en Oscar Pavez no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Eduardo Ampurias de Benayas es va emportar una amonestació al minut 41 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Laurent Huriez de Benayas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 68 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 68 del partit, Laurent Huriez de l'equip Benayas, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 67 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Oscar Pavez maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.

navegantes do celta

Goles Goles

  • 173 Minuto 22 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Jukka Myllyvirta va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 140 Minuto 34 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el navegantes va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Sepp Queme aconseguint el 0 - 2.
  • 138 Minuto 71 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Sepp Queme arribés a peus de Jukka Myllyvirta, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a navegantes el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 24 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de navegantes van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Atanásio Alexandre va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): En Milaim Kauth va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 75 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Sepp Queme. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.
  • 303 Minuto 77 (Evento clima: sol, OK técnico): Pedro Sáenz Tabernero semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.