Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Yippi ka yei (308453) - CCAA ORENSE UNION (778265) » 367609575: T36/J3/IX

Liga 367609575 Información oficial sobre el partido 367609575 en Hattrick

10.03.2012 15:40:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 3 / IX.301 (60572)

C.M.U. San Fernando Alineación oficial del equipo 'C.M.U. San Fernando' en el partido 1 - 1 Spanish New Team Alineación oficial del equipo 'Spanish New Team' en el partido
0 - 1 Diego Arregin (11')
Kasper Kurschewitz (89') 1 - 1
C.M.U. San Fernando Alineación oficial del equipo 'C.M.U. San Fernando' en el partido 1 - 1 Spanish New Team Alineación oficial del equipo 'Spanish New Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.M.U. San Fernando Alineación oficial del equipo 'C.M.U. San Fernando' en el partido 2 - 0 Spanish New Team Alineación oficial del equipo 'Spanish New Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.M.U. San Fernando

Goles Goles

  • 111 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89, Kasper Kurschewitz va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Al minut 17, Tomás Diestra va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 211 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38, Antal Takács quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 211 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Andrzej Daszyński hauria d'haver estat gol al minut 40 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 212 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Dimitri Richmond va estar a punt d'empatar per a Fernando quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Jarko Varinen va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 213 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Després de 85 minuts, Tomás Diestra va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 83 (Lesión leve): Fernando va fer una substitució al minut 83. Giuseppe Musetti va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Héctor Tirado.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 58 (Evento clima: sol, K.O. potente): Giuseppe Musetti estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.

Spanish New Team

Goles Goles

  • 170 Minuto 11 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Diego Arregin al minut 11 va permetre a Spanish prendre avantatge per 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 5 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 5, tothom va saber perquè en Jakue Lonarain era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Spanish va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Florentino Piñeiro, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Spanish va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Jonathan Rodríguez Gómez, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 283 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Spanish quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Jonathan Rodríguez Gómez va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 243 Minuto 60 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Spanish va anar a parar a la dreta de l'atac on en José Martínez Santa, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 88 (Ocasión de contra por la derecha): Glenn Åhlholt va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Spanish que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 69 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Carlos Selma maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.