Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ASTR (799006) - tomasinos (1430788) » 367599717: T36/J2/IX

Liga 367599717 Información oficial sobre el partido 367599717 en Hattrick

03.03.2012 15:40:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 2 / IX.125 (60396)

CEF Algar - Unión Alineación oficial del equipo 'CEF Algar - Unión' en el partido 4 - 1 Frente Fullero Alineación oficial del equipo 'Frente Fullero' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
CEF Algar - Unión Alineación oficial del equipo 'CEF Algar - Unión' en el partido 2 - 5 Frente Fullero Alineación oficial del equipo 'Frente Fullero' en el partido
Tiene suerte 1.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,1 % 0,8 % 88,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CEF Algar - Unión

Goles Goles

  • 118 Minuto 17 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 17, el Algar va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en José Redondo, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 0.
  • 123 Minuto 66 (Gol por la derecha): Passats 66 minuts, Alejandro López Romero, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Algar es posava per davant!
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Joango Zuatzaga es va introduir dins la defensa central al minut 85, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): En Javier Garitano va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Javier Garitano.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 63 (Tirita (médico)): Semblava que Alejandro López Romero s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

Frente Fullero

Goles Goles

  • 161 Minuto 32 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 32 minuts Roberto Gutiérrez va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 25 (Ocasión de falta): En José Balenciaga, al minut 25 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.
  • 261 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 26 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Sebastián Guillermo Hirschl va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 270 Minuto 52 (Ocasión de falta): En José Balenciaga va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 52. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 252 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Al minut 87 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Roberto Gutiérrez la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Fullero havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jonathon Parkinson de Fullero la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 29 (Lesión leve): Després de 29 minuts jugats, Sebastián Guillermo Hirschl es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Rodrigo Selma.
  • 094 Minuto 81 (Tirita (médico)): Wesley Eland va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.