Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Drink Team (122926) - C.D. Leones Marinos (1589318) » 367596411: T36/J2/IX

Liga 367596411 Información oficial sobre el partido 367596411 en Hattrick

03.03.2012 15:40:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 2 / IX.66 (60337)

Ataque Zombie Alineación oficial del equipo 'Ataque Zombie' en el partido 5 - 0 Lega City Alineación oficial del equipo 'Lega City' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ataque Zombie Alineación oficial del equipo 'Ataque Zombie' en el partido 2 - 0 Lega City Alineación oficial del equipo 'Lega City' en el partido
Tiene bastante suerte 2.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ataque Zombie

Goles Goles

  • 122 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Ataque contenien la respiració mentre en Santi Baena s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 131 Minuto 24 (Gol por el centro): Al minut 24 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Miguel Atanes, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Ataque.
  • 133 Minuto 36 (Gol por la derecha): Amb 36 minuts jugats, en Santiago Fernández va augmentar l'avantatge de Ataque a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Ataque pel centre va donar un gran resultat: el gol de Ricardo Cerreda va posar el 4 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): Ataque va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Víctor Ulloa va poder fer el 5 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 26 (Ocasión tiro lejano): Al minut 26 un refús amb el peu d'en Gonzalo Ferrer Albiar va anar a parar als peus del Antón Fernández Casal que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 287 Minuto 37 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Miguel Atanes ja els havia advertit que el porter contrari, en Gonzalo Ferrer Albiar, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 287 Minuto 88 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Ataque va deixar en bona posició a en Francesc Pàmies per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Víctor Ulloa de Ataque es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ricardo Cerreda de Ataque es va emportar una amonestació al minut 39 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 8 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Miguel Atanes va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.
  • 301 Minuto 48 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Antón Fernández Casal, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

Lega City

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): El Lega va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 38, però en Tony Nilsson va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Toni Ruokokoski de Lega va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 86 (Tirita): Passats 86 minuts de joc, en Gonzalo Ferrer Albiar de Lega va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 68 (Evento clima: lluvia, OK potente): Hermegildo Victória no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.