Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FutbolParaComunio (313719) - Real Mitocondria CF (1460810) » 367594795: T36/J4/IX

Liga 367594795 Información oficial sobre el partido 367594795 en Hattrick

17.03.2012 15:40:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 4 / IX.37 (60308)

FutbolParaComunio Alineación oficial del equipo 'FutbolParaComunio' en el partido 1 - 4 Real Mitocondria CF Alineación oficial del equipo 'Real Mitocondria CF' en el partido
0 - 1 Salva Olivos (3')
Pedro Pampin (8') 1 - 1
1 - 2 Bálint Keczeli (29')
1 - 3 Salva Olivos (67')
1 - 4 Bálint Keczeli (68')
FutbolParaComunio Alineación oficial del equipo 'FutbolParaComunio' en el partido 1 - 4 Real Mitocondria CF Alineación oficial del equipo 'Real Mitocondria CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FutbolParaComunio Alineación oficial del equipo 'FutbolParaComunio' en el partido 0 - 2 Real Mitocondria CF Alineación oficial del equipo 'Real Mitocondria CF' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,7 % 0,1 % 97,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FutbolParaComunio

Goles Goles

  • 143 Minuto 8 (Gol de contra por la derecha): Pedro Pampin va marcar al minut 8 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Al minut 16 es va veure una gran oportunitat per a FutbolParaComunio per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Jordà Mateu, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 285 Minuto 71 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de FutbolParaComunio a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Pietro Ghilardi va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 57 (Lesión leve): Jordà Mateu de FutbolParaComunio va abandonar el terreny de joc després de 57 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Yannik Kieselgrund va entrar en el seu lloc.

Real Mitocondria CF

Goles Goles

  • 119 Minuto 3 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Roland Köppern el va rematar Salva Olivos amb un magnífic cop de cap que va suposar el 0 - 1.
  • 171 Minuto 29 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Bálint Keczeli que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Mitocondria.
  • 181 Minuto 67 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Salva Olivos de Mitocondria l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 67 de partit.
  • 182 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Al minut 68, els visitants es van col·locar 1 - 4 per sobre quan Bálint Keczeli va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Al minut 7 Cándido Urtiaga va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Luis Trujillo, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 271 Minuto 23 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Roland Köppern ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Roland Köppern que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.