Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

lagunanegra (1601343) - RealFitness (775398) » 367594174: T36/J2/IX

Liga 367594174 Información oficial sobre el partido 367594174 en Hattrick

03.03.2012 15:40:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 2 / IX.26 (60297)

lagunanegra Alineación oficial del equipo 'lagunanegra' en el partido 3 - 2 Real Prix de Toledo S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Real Prix de Toledo S.A.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
lagunanegra Alineación oficial del equipo 'lagunanegra' en el partido 3 - 2 Real Prix de Toledo S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Real Prix de Toledo S.A.D.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
58,7 % 16,0 % 25,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

lagunanegra

Goles Goles

  • 100 Minuto 55 (Gol de falta): Al minut 55, Jorge Vicente Fernández Larrea va posar-se a fer tentines cap a la pilota, agafant per sorpresa el porter amb un potent xut de falta, i va reduir així la diferència al marcador a 1 - 2.
  • 112 Minuto 63 (Gol por la izquierda): lagunanegra equilibrava la balança al minut 63. En Cristian Ortiz Osborne, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 124 Minuto 70 (Gol de penalti): Al minut 70 l'àrbitre va premiar lagunanegra amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Jorge Vicente Fernández Larrea va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 6 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de lagunanegra a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Cristian Ortiz Osborne va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): lagunanegra va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 19 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Jorge Vicente Fernández Larrea ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 201 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Cristian Ortiz Osborne va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 28 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 201 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Marcos Umaña va disposar d'una bona oportunitat al minut 36, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 285 Minuto 62 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Toledo. La jugada d'estratègia del lagunanegra per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Amado Soutullo va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Enrique Jimilio de lagunanegra va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Isidro Alemany.

Real Prix de Toledo S.A.D.

Goles Goles

  • 138 Minuto 25 (Gol evento especial extremo + rematador): Nikolay Spasov estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Nicolás Oranguyen va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 1 al minut 25.
  • 181 Minuto 27 (Gol por el centro): Barış Akif de Toledo va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 27. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Toledo va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 14, quan Jesús Sánchez va quedar-se sol davant el porter Luis Pérez, però aquest va poder aturar el xut.
  • 236 Minuto 16 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Enrique Jimilio va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, Abdessalam Zammouri de Toledo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.