Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AD Runrun (1457531) - C.F. Helmantico (1367937) » 367591460: T36/J10/VIII

Liga 367591460 Información oficial sobre el partido 367591460 en Hattrick

28.04.2012 15:15:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 10 / VIII.2025 (179568)

Barça De Gijón Alineación oficial del equipo 'Barça De Gijón' en el partido 2 - 1 Real Betis Balompié SAD Alineación oficial del equipo 'Real Betis Balompié SAD' en el partido
0 - 1 Víctor Portela (5')
Cédric Mouille (28') 1 - 1
Horst Peter Kleine (63') 2 - 1
Barça De Gijón Alineación oficial del equipo 'Barça De Gijón' en el partido 2 - 1 Real Betis Balompié SAD Alineación oficial del equipo 'Real Betis Balompié SAD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Barça De Gijón Alineación oficial del equipo 'Barça De Gijón' en el partido 3 - 0 Real Betis Balompié SAD Alineación oficial del equipo 'Real Betis Balompié SAD' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barça De Gijón

Goles Goles

  • 113 Minuto 28 (Gol por la derecha): Els jugadors del Barça amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 28, deixant Cédric Mouille en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 123 Minuto 63 (Gol por la derecha): Passats 63 minuts, Horst Peter Kleine, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Barça es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Horst Peter Kleine va estar a punt d'acabar en gol al minut 4, però el porter visitant Francisco Aurélio Belard va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 208 Minuto 16 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Cédric Mouille va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Nicola Zambonelli aquest no va estar a l'altura.
  • 212 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Al minut 17, Kenny Urbansson va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Egilof Tandler va estar a punt d'avançar els locals al minut 37 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Barça va estar a punt de posar-se per davant al minut 48 però Egilof Tandler va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Real Betis Balompié SAD

Goles Goles

  • 141 Minuto 5 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Balompié van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Víctor Portela.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Balompié, l'equip va recuperar la pilota al minut 30 i va contraatacar. En Michael Reiwel va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 243 Minuto 70 (Ocasión de contra por la derecha): Balompié van sortir al contraatac amb encert al minut 70, però Vasile-Răzvan Scurtu no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 19 (Tarjeta roja directa): Al minut 19 en Víctor Portela va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 64 (Tirita): Era el minut 64 quan després d'una dura entrada, el jugador Michael Reiwel de Balompié s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.