Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AD Runrun (1457531) - Hummers Team (1456450) » 367591444: T36/J4/VIII

Liga 367591444 Información oficial sobre el partido 367591444 en Hattrick

17.03.2012 15:15:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 4 / VIII.2025 (179568)

Barça De Gijón Alineación oficial del equipo 'Barça De Gijón' en el partido 0 - 2 Hummers Team Alineación oficial del equipo 'Hummers Team' en el partido
0 - 1 Dara Shams (41')
0 - 2 Gwendal Lahaye (48')
Barça De Gijón Alineación oficial del equipo 'Barça De Gijón' en el partido 0 - 2 Hummers Team Alineación oficial del equipo 'Hummers Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Barça De Gijón Alineación oficial del equipo 'Barça De Gijón' en el partido 2 - 0 Hummers Team Alineación oficial del equipo 'Hummers Team' en el partido
Tiene mala suerte 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barça De Gijón

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Egilof Tandler va estar a punt d'avançar els locals al minut 4 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): En Armando Pezzano va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Barça se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Egilof Tandler del Barça ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 220 Minuto 40 (Ocasión de falta): En Egilof Tandler es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 214 Minuto 47 (Ocasión de penalti): En Egilof Tandler va ser l'encarregat de llençar un penal xiulat al minut 47. En la carrera d'aproximació va mirar fixament allà on volia dirigir la pilota i el porter, molt astut, es va estirar ràpidament per aturar el penal.
  • 201 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Nicola Zambonelli va disposar d'una bona oportunitat al minut 66, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 208 Minuto 68 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Cédric Mouille va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Nicola Zambonelli aquest no va estar a l'altura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Nicola Zambonelli de Barça la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Hummers Team

Goles Goles

  • 140 Minuto 41 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Hummers va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Dara Shams aconseguint el 0 - 1.
  • 142 Minuto 48 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Gwendal Lahaye de Hummers va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 2 al marcador.