Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

VOLL DAMM C.F (309953) - LPA (310491) » 367590694: T36/J14/VIII

Liga 367590694 Información oficial sobre el partido 367590694 en Hattrick

26.05.2012 15:15:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 14 / VIII.2011 (179554)

VOLL DAMM C.F Alineación oficial del equipo 'VOLL DAMM C.F' en el partido 0 - 2 LPA Alineación oficial del equipo 'LPA' en el partido
0 - 1 Luís Alberto Nepomuceno (56')
0 - 2 Luís Alberto Nepomuceno (64')
VOLL DAMM C.F Alineación oficial del equipo 'VOLL DAMM C.F' en el partido 0 - 2 LPA Alineación oficial del equipo 'LPA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
VOLL DAMM C.F Alineación oficial del equipo 'VOLL DAMM C.F' en el partido 1 - 0 LPA Alineación oficial del equipo 'LPA' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VOLL DAMM C.F

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 2 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 2 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Philipp Frattner va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): En Gurubaran Sen va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Philipp Frattner va estar a punt d'avançar els locals al minut 25 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 201 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Guido Alfier va disposar d'una bona oportunitat al minut 83, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gurubaran Sen de VDM C.F amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 52, Luigi Massimo Linzalone de VDM C.F va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 80 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luigi Massimo Linzalone de VDM C.F va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

LPA

Goles Goles

  • 116 Minuto 56 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 56 minuts quan Kiril Hristov va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Luís Alberto Nepomuceno, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 0 - 1.
  • 142 Minuto 64 (Gol de contra por la izquierda): Luís Alberto Nepomuceno va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de LPA i marcant el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 3 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de LPA, l'equip va recuperar la pilota al minut 3 i va contraatacar. En Kiril Hristov va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 26 (Ocasión de contra por la izquierda): LPA van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 26, però Kiril Hristov va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 243 Minuto 51 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de LPA va anar a parar a la dreta de l'atac on en Wernher Weidenholzer, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 78 (Ocasión de contra por la derecha): Federico Irisco va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de LPA que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Lesiones Lesiones