Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Las Margas (488840) - Invictos TEAM (1339087) » 367587010: T36/J4/VIII

Liga 367587010 Información oficial sobre el partido 367587010 en Hattrick

17.03.2012 15:15:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 4 / VIII.1946 (179489)

Las Margas Alineación oficial del equipo 'Las Margas' en el partido 1 - 1 Invictos TEAM Alineación oficial del equipo 'Invictos TEAM' en el partido
0 - 1 Gonzalo Angosto (26')
Dănuţ Andrei (60') 1 - 1
Las Margas Alineación oficial del equipo 'Las Margas' en el partido 1 - 1 Invictos TEAM Alineación oficial del equipo 'Invictos TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Las Margas Alineación oficial del equipo 'Las Margas' en el partido 2 - 0 Invictos TEAM Alineación oficial del equipo 'Invictos TEAM' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Las Margas

Goles Goles

  • 114 Minuto 60 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 60. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Dănuţ Andrei va empatar el partit, 1 - 1, sense complicar-se la vida.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 10 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Carl Richard Zerle va marxar de Roberto Chifflet en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Margas van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 212 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Ion-Sandu Pintea va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 213 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Juraj Sipina de Margas va intentar batre la porteria rival al minut 53 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 222 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Margas va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Luis Vicente-Beltrán va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Florenty Milian.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gianfranco Vetrano de Margas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Invictos TEAM

Goles Goles

  • 119 Minuto 26 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Uwe Stender va treure un córner llarg cap al segon pal que en Gonzalo Angosto, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de ITEAM, l'equip va recuperar la pilota al minut 16 i va contraatacar. En Alejandro Cubo va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 286 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 39, un contraatac del ITEAM no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Gonzalo Angosto perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 281 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Alejandro Cubo quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Salim Kuşcu, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 243 Minuto 54 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del ITEAM sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Paul Linsinger, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 54 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 25, Paul Linsinger de ITEAM va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.