Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

_Athletic_Club_ (122867) - Colegio Auseva (439411) » 367582812: T36/J2/VIII

Liga 367582812 Información oficial sobre el partido 367582812 en Hattrick

03.03.2012 15:15:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 2 / VIII.1871 (179414)

_Athletic_Club_ Alineación oficial del equipo '_Athletic_Club_' en el partido 2 - 0 Loure futbol club Alineación oficial del equipo 'Loure futbol club' en el partido
Pedro Solar (38') 1 - 0
Hur Axpee (76') 2 - 0
_Athletic_Club_ Alineación oficial del equipo '_Athletic_Club_' en el partido 2 - 0 Loure futbol club Alineación oficial del equipo 'Loure futbol club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
_Athletic_Club_ Alineación oficial del equipo '_Athletic_Club_' en el partido 3 - 1 Loure futbol club Alineación oficial del equipo 'Loure futbol club' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,2 % 0,1 % 3,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

_Athletic_Club_

Goles Goles

  • 122 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Al minut 38 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a _Athletic_Club_ va ser Pedro Solar.
  • 131 Minuto 76 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de _Athletic_Club_ va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Hur Axpee progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local José María Valdés va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): En Hadis Hojkurić es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 6, Pablo Hurtado de _Athletic_Club_ va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Loure futbol club

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 19 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Tony Kurtz va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Thord Hansson, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Al minut 31 de partit, Jochen Wieländer quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 285 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de futbol a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Thord Hansson va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Bjarke Tvedsborg.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 16 (Lesión leve): En Jobias Ginjaar ocupà el lloc d'en Swen Köpplin al 16 minuts, dos minuts després que el jugador de futbol quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 091 Minuto 33 (Lesión leve): Alexis Ravousis de futbol va abandonar el terreny de joc després de 33 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Javier Antonio Lería Gil va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 35 (Lesión leve): futbol va fer una substitució al minut 35. Javier Antonio Lería Gil va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Hodeiertz Arrue.