Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DKV Joventut (794616) - paquetillos-team (441017) » 367581657: T36/J9/VIII

Liga 367581657 Información oficial sobre el partido 367581657 en Hattrick

21.04.2012 15:15:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 9 / VIII.1850 (179393)

DKV Joventut Alineación oficial del equipo 'DKV Joventut' en el partido 1 - 0 F.C. Cádiz Alineación oficial del equipo 'F.C. Cádiz' en el partido
Pep Altarriba (77') 1 - 0
DKV Joventut Alineación oficial del equipo 'DKV Joventut' en el partido 1 - 0 F.C. Cádiz Alineación oficial del equipo 'F.C. Cádiz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
DKV Joventut Alineación oficial del equipo 'DKV Joventut' en el partido 2 - 0 F.C. Cádiz Alineación oficial del equipo 'F.C. Cádiz' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DKV Joventut

Goles Goles

  • 121 Minuto 77 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Pep Altarriba, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Joventut se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 77.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Al minut 43 es va veure una gran oportunitat per a Joventut per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Faustino Garrera, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 285 Minuto 53 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Joventut la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 221 Minuto 68 (Ocasión por el centro): En Karol Sieradzki va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Joventut se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 237 Minuto 70 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Jani Huutola estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Pep Altarriba, als 70 minuts, va fallar per ben poc.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 5 (Tirita (médico)): Karol Sieradzki va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Joventut es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

F.C. Cádiz

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): En Pierre-Arnaud Ferrie va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 41 (Ocasión de contra por la izquierda): El Cádiz va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 41, però en Juho Valkola va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 243 Minuto 69 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Cádiz van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Lin Kiong Ting va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pierre-Arnaud Ferrie de Cádiz amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.