Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sporting-Superteam (492805) - Bastard TeenAgers (1460367) » 367580260: T36/J10/VIII

Liga 367580260 Información oficial sobre el partido 367580260 en Hattrick

28.04.2012 15:15:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 10 / VIII.1825 (179368)

Sporting-Superteam Alineación oficial del equipo 'Sporting-Superteam' en el partido 0 - 2 Bastard TeenAgers Alineación oficial del equipo 'Bastard TeenAgers' en el partido
0 - 1 Kevin Steinböck (52')
0 - 2 Alberto Gorbea (72')
Sporting-Superteam Alineación oficial del equipo 'Sporting-Superteam' en el partido 0 - 2 Bastard TeenAgers Alineación oficial del equipo 'Bastard TeenAgers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sporting-Superteam Alineación oficial del equipo 'Sporting-Superteam' en el partido 0 - 1 Bastard TeenAgers Alineación oficial del equipo 'Bastard TeenAgers' en el partido
Tiene un resultado normal 0.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,8 % 0,5 % 90,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting-Superteam

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 14 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 14 minuts, el Sporting-Superteam va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 285 Minuto 30 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Fernando Pemán, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 242 Minuto 69 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 69 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Ehud Elkin, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 242 Minuto 72 (Ocasión de contra por la izquierda): El Sporting-Superteam va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 72, però en Pedro Cano va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 32 (Tarjeta roja directa): Al minut 32 en Ventín Avis va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 79 (Tirita (médico)): Semblava que Ehud Elkin s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

Bastard TeenAgers

Goles Goles

  • 174 Minuto 52 (Gol de penalti): En Kevin Steinböck va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 52. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 181 Minuto 72 (Gol por el centro): Al minut 72, Alberto Gorbea va augmentar l'avantatge de TeenAgers a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 11 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Damián Albiñana va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 270 Minuto 20 (Ocasión de falta): Kevin Steinböck va xutar magistralment una falta al minut 20 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Jesús Baños va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Kevin Steinböck al minut 71, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bernardo Díaz de TeenAgers va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 78 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Bernardo Díaz de TeenAgers es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 78.