Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Jupa team (1582921) - Solognachunter team (1338119) » 367578266: T36/J2/VIII

Liga 367578266 Información oficial sobre el partido 367578266 en Hattrick

03.03.2012 15:15:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 2 / VIII.1790 (179333)

Trenca_Closques Alineación oficial del equipo 'Trenca_Closques' en el partido 3 - 3 F.C.Font-martinenc Alineación oficial del equipo 'F.C.Font-martinenc' en el partido
0 - 1 Pedro Peralta (9')
Denis Docuciaev (32') 1 - 1
1 - 2 Amund Jensen (34')
1 - 3 Amund Jensen (50')
Denis Docuciaev (75') 2 - 3
Denis Docuciaev (83') 3 - 3
Trenca_Closques Alineación oficial del equipo 'Trenca_Closques' en el partido 3 - 3 F.C.Font-martinenc Alineación oficial del equipo 'F.C.Font-martinenc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Trenca_Closques Alineación oficial del equipo 'Trenca_Closques' en el partido 2 - 0 F.C.Font-martinenc Alineación oficial del equipo 'F.C.Font-martinenc' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Trenca_Closques

Goles Goles

  • 110 Minuto 32 (Gol de falta): Una falta al minut 32 va proporcionar un lliure directe al Trenca_Closques. Denis Docuciaev va cargolar la pilota per la dreta de la tanca defensiva i la va fer entrar arran de la creueta, lluny de l'abast del porter, aconseguint així l'empat a 1.
  • 103 Minuto 75 (Gol por la derecha): Trenca_Closques no perdien la fe, i al minut 75 del partit, Denis Docuciaev va marcar el 2 - 3 després d'una genial jugada per la banda dreta.
  • 138 Minuto 83 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Vasil Krumpolc va anar directament als peus de Denis Docuciaev que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Damien Viala va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 218 Minuto 27 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Vasil Krumpolc va entorpir al marcador d'en Ariel Baran per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 211 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36, Timo Nauha quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 236 Minuto 65 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Guido Porcu no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Damien Viala estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 211 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Domenico Campo va estar a punt de marcar al minut 76 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 211 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79 el Trenca_Closques va posar setge sobre la defensa central visitant però en Domenico Campo no va estar gens encertat.
  • 223 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Al minut 88 es va veure una gran oportunitat per a Trenca_Closques per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Denis Docuciaev, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 40 (Lesión): Trenca_Closques es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Petr Šindel no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Domenico Campo al camp.

F.C.Font-martinenc

Goles Goles

  • 142 Minuto 9 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Pedro Peralta de F.C.Font-martinenc va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.
  • 174 Minuto 34 (Gol de penalti): F.C.Font-martinenc va posar-se per davant 1 - 2 mitjançant un penal polèmic que Amund Jensen va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 116 Minuto 50 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 50, en Wietse van Wanrooij del F.C.Font-martinenc va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Amund Jensen que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 77 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 77 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Guido Porcu, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Mihai Mureşan de F.C.Font-martinenc va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 41, Przemysław Stoszek de F.C.Font-martinenc va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.