Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC MiCasa (1367477) - ponferradina f.c... (1369691) » 367578201: T36/J13/VIII

Liga 367578201 Información oficial sobre el partido 367578201 en Hattrick

19.05.2012 15:15:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 13 / VIII.1788 (179331)

Churretines SL Alineación oficial del equipo 'Churretines SL' en el partido 1 - 0 ponferradina f.c... Alineación oficial del equipo 'ponferradina f.c...' en el partido
Václav Pevný (10') 1 - 0
Churretines SL Alineación oficial del equipo 'Churretines SL' en el partido 1 - 0 ponferradina f.c... Alineación oficial del equipo 'ponferradina f.c...' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Churretines SL Alineación oficial del equipo 'Churretines SL' en el partido 2 - 0 ponferradina f.c... Alineación oficial del equipo 'ponferradina f.c...' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Churretines SL

Goles Goles

  • 122 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Al minut 10 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Churretines va ser Václav Pevný.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Václav Pevný de Churretines la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 514 Minuto 74 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Huib Arentze, el jugador de Churretines va ser expulsat al minut 74.

ponferradina f.c...

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 36 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de ponferradina, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Luis San Martín va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 243 Minuto 65 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de ponferradina va anar a parar a la dreta de l'atac on en Steffen Matthias Hornbergs, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 73 (Ocasión de contra por la izquierda): ponferradina van sortir al contraatac al minut 73, però Sebastian Ortner va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): En Douglas Van den Mooter va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luis Guasp de ponferradina va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 75 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Stevens Weber va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Ildefons Costa.