Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Inter de Melon (120399) - los lokos de godella (1593103) » 367576608: T36/J6/VIII

Liga 367576608 Información oficial sobre el partido 367576608 en Hattrick

31.03.2012 15:15:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 6 / VIII.1760 (179303)

Inter de Melon Alineación oficial del equipo 'Inter de Melon' en el partido 2 - 1 los lokos de godella Alineación oficial del equipo 'los lokos de godella' en el partido
0 - 1 Miguel Querol (30')
Krum Minkov (43') 1 - 1
Nace Kraševac (88') 2 - 1
Inter de Melon Alineación oficial del equipo 'Inter de Melon' en el partido 2 - 1 los lokos de godella Alineación oficial del equipo 'los lokos de godella' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Inter de Melon Alineación oficial del equipo 'Inter de Melon' en el partido 0 - 1 los lokos de godella Alineación oficial del equipo 'los lokos de godella' en el partido
Tiene suerte 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Inter de Melon

Goles Goles

  • 140 Minuto 43 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Inter el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Krum Minkov va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 1!
  • 143 Minuto 88 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Inter eren letals, i Nace Kraševac va aprofitar-ne un per aconseguir el 2 - 1 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 49 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Inter va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Juan Alfonso Regidor, però el porter rival va fer una gran aturada.

los lokos de godella

Goles Goles

  • 185 Minuto 30 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 30 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de godella. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Miguel Querol xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 9 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Sascha Schlachtensee va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Rubén Núñez que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Al minut 26, un refús desafortunat de Øystein Vestrheim, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Francisco Giraldo no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 218 Minuto 84 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip godella David González Calderón quasi marca al minut 84 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Seran Villa l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Miguel Querol de godella es va emportar una amonestació al minut 89 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 3 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Francisco Botia Paniagua no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.
  • 301 Minuto 27 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Francisco Giraldo ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.