Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Cabras FC (1436704) - RCD L'Hospitalet (123734) » 367576262: T36/J4/VIII

Liga 367576262 Información oficial sobre el partido 367576262 en Hattrick

17.03.2012 15:15:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 4 / VIII.1754 (179297)

Alejo's team Alineación oficial del equipo 'Alejo's team' en el partido 1 - 1 RCD L'Hospitalet Alineación oficial del equipo 'RCD L'Hospitalet' en el partido
Adriel Bravo (77') 1 - 0
1 - 1 Michel Garotti (80')
Alejo's team Alineación oficial del equipo 'Alejo's team' en el partido 1 - 1 RCD L'Hospitalet Alineación oficial del equipo 'RCD L'Hospitalet' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Alejo's team Alineación oficial del equipo 'Alejo's team' en el partido 0 - 1 RCD L'Hospitalet Alineación oficial del equipo 'RCD L'Hospitalet' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,6 % 0,1 % 97,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alejo's team

Goles Goles

  • 116 Minuto 77 (Gol evento especial rápido + pase): Ernesto Ortega va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Adriel Bravo, que no va fallar i va marcar el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 9 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Alejos va anar a parar a la dreta de l'atac on en Adriel Bravo, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Alejos va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Stephan Tammens, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Alejos va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Lluís Marsà, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 84 (Ocasión de contra por la izquierda): Alejos van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 84, però el xut de David Ferruces des de l'esquerra va sortir desviat.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 33 (Lesión): Alejos es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Umberto Bonassoli no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Ernesto Ortega al camp.

RCD L'Hospitalet

Goles Goles

  • 160 Minuto 80 (Gol de falta): Michel Garotti va empatar per a LHospitalet, posant el marcador a 1 - 1, amb un magnífic xut de falta que va entrar per l'escaire.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 40 (Ocasión evento especial córner peinado): Detlev Hawinkel quasi marca en una jugada assajada de córner que Stéphane Walravens havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Stéphane Walravens de LHospitalet amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 34 (Evento clima: sol, OK técnico): En Tamás Kiskó va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.