Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

''CD SaN FeRnAnDo'' (490186) - Sport Trujillo Perú (1418506) » 367575880: T36/J7/VIII

Liga 367575880 Información oficial sobre el partido 367575880 en Hattrick

07.04.2012 15:15:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 7 / VIII.1747 (179290)

''CD SaN FeRnAnDo'' Alineación oficial del equipo '''CD SaN FeRnAnDo''' en el partido 2 - 0 pokemos f.c. Alineación oficial del equipo 'pokemos f.c.' en el partido
Raúl Gago (2') 1 - 0
Raúl Gago (39') 2 - 0
''CD SaN FeRnAnDo'' Alineación oficial del equipo '''CD SaN FeRnAnDo''' en el partido 2 - 0 pokemos f.c. Alineación oficial del equipo 'pokemos f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
''CD SaN FeRnAnDo'' Alineación oficial del equipo '''CD SaN FeRnAnDo''' en el partido 4 - 1 pokemos f.c. Alineación oficial del equipo 'pokemos f.c.' en el partido
Tiene mala suerte 4.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,1 % 0,1 % 3,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

''CD SaN FeRnAnDo''

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Al minut 2 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a El CDSF va ser Raúl Gago.
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Raúl Gago va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 13 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip El CDSF Vali Niţescu quasi marca al minut 13 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Amado Ansede l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 286 Minuto 21 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 21 minuts, el El CDSF va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 241 Minuto 67 (Ocasión de contra por el centro): En Raúl Gago va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Duncan Wickes de El CDSF va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 62 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 62 del partit, Duncan Wickes de l'equip El CDSF, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

pokemos f.c.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Mevlana Vasık va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 261 Minuto 37 (Ocasión por el centro): pokemos va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Juvenal Caciano es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 253 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): pokemos van seguir progressant per la banda dreta. Dan Hamza va tenir la seva oportunitat al minut 52, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 253 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 66 en Salva Salado va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Shaun Tweedie va impedir que reduïssin les diferències al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 59, Sébastien Marchand de pokemos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Salva Salado.