Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

real madrid(primera) (801599) - Metales fc (1598093) » 367574593: T36/J7/VIII

Liga 367574593 Información oficial sobre el partido 367574593 en Hattrick

07.04.2012 15:15:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 7 / VIII.1724 (179267)

real madrid(primera) Alineación oficial del equipo 'real madrid(primera)' en el partido 0 - 1 Tasca-Gao Alineación oficial del equipo 'Tasca-Gao' en el partido
0 - 1 Jerzy Ciepieniak (37')
real madrid(primera) Alineación oficial del equipo 'real madrid(primera)' en el partido 0 - 1 Tasca-Gao Alineación oficial del equipo 'Tasca-Gao' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
real madrid(primera) Alineación oficial del equipo 'real madrid(primera)' en el partido 1 - 4 Tasca-Gao Alineación oficial del equipo 'Tasca-Gao' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,1 % 0,2 % 94,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

real madrid(primera)

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 32 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Stanisław Żółkiewski haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a real al minut 32.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 35, Ieremias Filippidis de real va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 81 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 81 de partit, quan un jugador de real, en Ülo Kungla, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Tasca-Gao

Goles Goles

  • 140 Minuto 37 (Gol de contra de falta): El porter de Tasca-Gao va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Jerzy Ciepieniak va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Esa Lehtinen va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Francisco Monzón Moreno, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 283 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Quique Echauri de Tasca-Gao va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 75 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 243 Minuto 83 (Ocasión de contra por la derecha): Stanisław Żółkiewski va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Tasca-Gao que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Esa Lehtinen de Tasca-Gao la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.