Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cambuyoneros (1335380) - The Coin Team (1368619) » 367573203: T36/J9/VIII

Liga 367573203 Información oficial sobre el partido 367573203 en Hattrick

21.04.2012 15:15:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 9 / VIII.1699 (179242)

Los Berracos Alineación oficial del equipo 'Los Berracos' en el partido 1 - 2 athletic club palomar Alineación oficial del equipo 'athletic club palomar' en el partido
0 - 1 Luca Ferlaino (19')
0 - 2 Jorge Berjillos (29')
Nicolas Gaborieau (51') 1 - 2
Los Berracos Alineación oficial del equipo 'Los Berracos' en el partido 1 - 2 athletic club palomar Alineación oficial del equipo 'athletic club palomar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Los Berracos Alineación oficial del equipo 'Los Berracos' en el partido 5 - 1 athletic club palomar Alineación oficial del equipo 'athletic club palomar' en el partido
Es un cenizo 4.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Berracos

Goles Goles

  • 103 Minuto 51 (Gol por la derecha): Berracos no perdien la fe, i al minut 51 del partit, Nicolas Gaborieau va marcar el 1 - 2 després d'una genial jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 18 per blocar una centrada d'en Damir Roško va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Berracos.
  • 212 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): En Yiorgos Yiakoumakis va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 25, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 201 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Damir Roško va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 33 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 200 Minuto 51 (Ocasión de falta): L'equip local va poder disminuir l'avantatge dels visitants al minut 51 amb una falta ben llançada per en Yiorgos Yiakoumakis, però el porter va ser molt hàbil i va prolongar la pilota per sobre el travesser.
  • 212 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Perttu Björninen va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 61 (Lesión): El jugador de Berracos Perttu Björninen va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Brad Timmins va entrar en el seu lloc.

athletic club palomar

Goles Goles

  • 174 Minuto 19 (Gol de penalti): Quan passaven 19 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del athletic. En Luca Ferlaino va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 119 Minuto 29 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip athletic va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Jorge Berjillos va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 26 (Ocasión de contra por la derecha): Enrique Pavia va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de athletic que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 283 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Luca Ferlaino, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Luca Ferlaino va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 218 Minuto 52 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip athletic Enrique Pavia quasi marca al minut 52 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Vincent Sérignan l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Àlvar Lloveras de athletic amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.