Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TheFockers (797901) - Evil in Blood (777384) » 367571348: T36/J8/VIII

Liga 367571348 Información oficial sobre el partido 367571348 en Hattrick

14.04.2012 15:15:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 8 / VIII.1666 (179209)

THEATER TEAM Alineación oficial del equipo 'THEATER TEAM' en el partido 2 - 1 Evil in Blood Alineación oficial del equipo 'Evil in Blood' en el partido
Shay MacDonnough (33') 1 - 0
Jens Duyn (41') 2 - 0
2 - 1 Riku Keskinen (56')
THEATER TEAM Alineación oficial del equipo 'THEATER TEAM' en el partido 2 - 1 Evil in Blood Alineación oficial del equipo 'Evil in Blood' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
THEATER TEAM Alineación oficial del equipo 'THEATER TEAM' en el partido 0 - 1 Evil in Blood Alineación oficial del equipo 'Evil in Blood' en el partido
Tiene suerte 0.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,9 % 0,2 % 94,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

THEATER TEAM

Goles Goles

  • 124 Minuto 33 (Gol de penalti): THEATER va posar-se per davant 1 - 0 al minut 33, quan Shay MacDonnough va llançar una pena màxima perfectament.
  • 142 Minuto 41 (Gol de contra por la izquierda): En Jens Duyn va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Emilián Őry va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 243 Minuto 85 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de THEATER va anar a parar a la dreta de l'atac on en Jens Duyn, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 36 (Lesión leve): En Mattia Montereggi ocupà el lloc d'en Shay MacDonnough al 36 minuts, dos minuts després que el jugador de THEATER quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Evil in Blood

Goles Goles

  • 136 Minuto 56 (Gol evento especial inexperiencia rival): La falta d'experiència va fer que Olivier Girard s'arrisqués amb un driblatge innecessari davant Riku Keskinen, que li va robar la pilota, va encarar el porter i li va bombejar la pilota fent el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Benoît Pinaud per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 40, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 206 Minuto 42 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Sébastien Houllier va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.
  • 262 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78 Fredrik Torsson va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Hasan Hayat va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 263 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Valtteri Arhilahti sol davant la porteria al minut 84, però la seva rematada va ser molt fluixa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sébastien Houllier de Blood la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 43 (Tirita): Al minut 43, Magne Grimsrud de Blood es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.