Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Con m de Murcia (991778) - Bascal (1418421) » 367570168: T36/J7/VIII

Liga 367570168 Información oficial sobre el partido 367570168 en Hattrick

07.04.2012 15:15:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 7 / VIII.1645 (179188)

Con m de Murcia Alineación oficial del equipo 'Con m de Murcia' en el partido 1 - 0 Arañas Mutantes Alineación oficial del equipo 'Arañas Mutantes' en el partido
Attila Farmasi (50') 1 - 0
Con m de Murcia Alineación oficial del equipo 'Con m de Murcia' en el partido 1 - 0 Arañas Mutantes Alineación oficial del equipo 'Arañas Mutantes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Con m de Murcia Alineación oficial del equipo 'Con m de Murcia' en el partido 2 - 0 Arañas Mutantes Alineación oficial del equipo 'Arañas Mutantes' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Con m de Murcia

Goles Goles

  • 122 Minuto 50 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Attila Farmasi de Murcia aconseguir un gol al minut 50 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 38 per blocar una centrada d'en David Romero va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Murcia.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Attila Farmasi de Murcia va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 36 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Carles Badell va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Eduard Masjoan.

Arañas Mutantes

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 20 (Ocasión de contra por la derecha): Sergio Camba va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Mutantes que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 240 Minuto 39 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Mutantes sortien al contraatac. La falta llançada per Andy Uddblad va sortir força alta sense massa perill.
  • 272 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Al minut 40, un refús desafortunat de Manuel Lorenzo, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Stephen Korte no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 242 Minuto 67 (Ocasión de contra por la izquierda): Mutantes van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 67, però el xut de André Lauterburg des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 286 Minuto 78 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 78, un contraatac del Mutantes no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Stephen Korte perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 242 Minuto 81 (Ocasión de contra por la izquierda): El Mutantes va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 81, però en Hanno Vanhooymissen va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Stephen Korte.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Anatoly Davidyuk de Mutantes la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 17 (Tirita): Era el minut 17 quan després d'una dura entrada, el jugador Shunnar Zuhri de Mutantes s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.