Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

medol sur (121247) - BCN FC (1584257) » 367562367: T36/J3/VIII

Liga 367562367 Información oficial sobre el partido 367562367 en Hattrick

10.03.2012 15:15:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 3 / VIII.1506 (179049)

C.E. Piratas Alineación oficial del equipo 'C.E. Piratas' en el partido 2 - 1 BCN FC Alineación oficial del equipo 'BCN FC' en el partido
0 - 1 Mieczysław Świtalski (19')
Jan Bochtler (37') 1 - 1
Dragan Tešić (75') 2 - 1
C.E. Piratas Alineación oficial del equipo 'C.E. Piratas' en el partido 2 - 1 BCN FC Alineación oficial del equipo 'BCN FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.E. Piratas Alineación oficial del equipo 'C.E. Piratas' en el partido 2 - 0 BCN FC Alineación oficial del equipo 'BCN FC' en el partido
Tiene un resultado normal 2.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.E. Piratas

Goles Goles

  • 113 Minuto 37 (Gol por la derecha): Els jugadors del Piratas amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 37, deixant Jan Bochtler en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 123 Minuto 75 (Gol por la derecha): Passats 75 minuts, Dragan Tešić, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Piratas es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Piratas enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Piratas va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Brain Bigelow va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Eduardo Chan.
  • 222 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Piratas va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 41 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Gilbert Oćwieja ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Al minut 72 es va veure una gran oportunitat per a Piratas per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Gilbert Oćwieja, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Al minut 77, Marinus Cornelissen gairebé va marcar per a Piratas des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): El Piratas ho intentava per la dreta per mitjà de Enrico Di Dato, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 79 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 79 de partit, quan un jugador de Piratas, en Reynald Goutte, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 76 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Marinus Cornelissen, que no va rendir al seu nivell habitual.
  • 303 Minuto 84 (Evento clima: sol, OK técnico): Avelino Fonseca semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

BCN FC

Goles Goles

  • 119 Minuto 19 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Dudley Six sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Mieczysław Świtalski que, efectivament, va fer pujar el 0 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): El BCN va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 44, però en Mieczysław Świtalski va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de BCN va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Bernardo Campillo, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 88 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 88 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Emil Maślak, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Lesiones Lesiones