Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Valors FC (309172) - Chigai Chigai (1415503) » 367560592: T36/J6/VIII

Liga 367560592 Información oficial sobre el partido 367560592 en Hattrick

31.03.2012 15:15:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 6 / VIII.1474 (179017)

el puebla de alcocer Alineación oficial del equipo 'el puebla de alcocer' en el partido 2 - 2 Juventus de Veguin.C.F Alineación oficial del equipo 'Juventus de Veguin.C.F' en el partido
0 - 1 Finn Vermout (44')
0 - 2 Antti Sainmaa (53')
Bernardo Proença (80') 1 - 2
Enric Amill (89') 2 - 2
el puebla de alcocer Alineación oficial del equipo 'el puebla de alcocer' en el partido 2 - 2 Juventus de Veguin.C.F Alineación oficial del equipo 'Juventus de Veguin.C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
el puebla de alcocer Alineación oficial del equipo 'el puebla de alcocer' en el partido 2 - 1 Juventus de Veguin.C.F Alineación oficial del equipo 'Juventus de Veguin.C.F' en el partido
Tiene un resultado normal 2.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,1 % 0,4 % 8,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

el puebla de alcocer

Goles Goles

  • 108 Minuto 80 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Immanuel Gozefoort és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Bernardo Proença perquè aconseguís el 1 - 2. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 113 Minuto 89 (Gol por la derecha): Els jugadors del alcocer amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 89, deixant Enric Amill en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 24 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Jenő Krauspe va entorpir al marcador d'en Bernardo Proença per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Al minut 28 es va veure una gran oportunitat per a alcocer per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Bernardo Proença, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 211 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Immanuel Gozefoort hauria d'haver estat gol al minut 44 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 212 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): En Immanuel Gozefoort va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 84, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Juventus de Veguin.C.F

Goles Goles

  • 172 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Juve de v va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 44. Finn Vermout va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 184 Minuto 53 (Gol de penalti): Passaven 53 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Antti Sainmaa va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Teodoro Montellano de Juve de v amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 88, Xavier Van Der Eeken de Juve de v va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.