Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

REAL RIO GRANDE BALOMPIE (993508) - caca f.c. (1338033) » 367559003: T36/J3/VIII

Liga 367559003 Información oficial sobre el partido 367559003 en Hattrick

10.03.2012 15:15:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 3 / VIII.1446 (178989)

La gent del Little Alineación oficial del equipo 'La gent del Little' en el partido 2 - 1 Club Recreativo Morche Alineación oficial del equipo 'Club Recreativo Morche' en el partido
0 - 1 Óscar Urdaneta (31')
Nil Mota Pinto (56') 1 - 1
Ismail Komkov (68') 2 - 1
La gent del Little Alineación oficial del equipo 'La gent del Little' en el partido 2 - 1 Club Recreativo Morche Alineación oficial del equipo 'Club Recreativo Morche' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
La gent del Little Alineación oficial del equipo 'La gent del Little' en el partido 2 - 0 Club Recreativo Morche Alineación oficial del equipo 'Club Recreativo Morche' en el partido
Tiene un resultado normal 1.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,9 % 0,2 % 5,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La gent del Little

Goles Goles

  • 113 Minuto 56 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Nil Mota Pinto de Little va aconseguir igualar el partit al minut 56, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 120 Minuto 68 (Gol de falta): Little va agafar avantatge al minut 68 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Ismail Komkov fent així el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Anthony Mestrum va estar a punt de marcar al minut 35 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 212 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): En José Antonio Gispert va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 49, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): El jugador local Perfeito Cardama per poc que no incrementa el marcador al minut 73. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però José María Villasante va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Koen Seel de Little va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 12 (Lesión leve): En Kevin Sawcer de Little va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Ignacio Xavier va prendre el seu rol al minut 12.

Club Recreativo Morche

Goles Goles

  • 119 Minuto 31 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Recreativo va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Óscar Urdaneta va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Recreativo va anar a parar a la dreta de l'atac on en Danny Ryge, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 273 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): En Pere Jordi Farreró va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Lesiones Lesiones