Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aquos Ray (1455625) - Karadura FC (1583034) » 367558077: T36/J9/VIII

Liga 367558077 Información oficial sobre el partido 367558077 en Hattrick

21.04.2012 15:15:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 9 / VIII.1429 (178972)

Aquos Ray Alineación oficial del equipo 'Aquos Ray' en el partido 3 - 1 Karadura FC Alineación oficial del equipo 'Karadura FC' en el partido
0 - 1 Carles Viñolas (7')
Bronisław Nagadowski (29') 1 - 1
Manolo Portillo (78') 2 - 1
Pedro Manuel Salva (88') 3 - 1
Aquos Ray Alineación oficial del equipo 'Aquos Ray' en el partido 3 - 1 Karadura FC Alineación oficial del equipo 'Karadura FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Aquos Ray Alineación oficial del equipo 'Aquos Ray' en el partido 6 - 1 Karadura FC Alineación oficial del equipo 'Karadura FC' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aquos Ray

Goles Goles

  • 111 Minuto 29 (Gol por el centro): Passat el minut 29 de joc, Bronisław Nagadowski facilitava les coses al Aquos amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 121 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78 els aficionats van embogir quan en Manolo Portillo va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Aquos.
  • 131 Minuto 88 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Pedro Manuel Salva es va introduir dins la defensa central al minut 88, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 50 (Ocasión por el centro): En Pedro Manuel Salva del Aquos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 51 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Imeldo Henríquez va estar a punt d'acabar en gol al minut 51, però el porter visitant Tsampikos Zampetakis va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 243 Minuto 85 (Ocasión de contra por la derecha): Aquos van sortir al contraatac amb encert al minut 85, però Imeldo Henríquez no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): En Bronisław Nagadowski es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 89 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Imeldo Henríquez no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

Karadura FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 7 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Carles Viñolas va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Al minut 9 de partit, Leôncio Vitória va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 241 Minuto 52 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Karadura va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Aitame Balbás, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 261 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 84 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Joni Hiivola va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Leôncio Vitória es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 23 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Aitame Balbás, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.