Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC galaxy7 (1415648) - Mélechest CF (1588473) » 367554373: T36/J6/VIII

Liga 367554373 Información oficial sobre el partido 367554373 en Hattrick

31.03.2012 15:15:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 6 / VIII.1363 (178906)

Montoyica F.C. Alineación oficial del equipo 'Montoyica F.C.' en el partido 2 - 4 Mélechest CF Alineación oficial del equipo 'Mélechest CF' en el partido
0 - 1 Mirosław Ojrzanowski (2')
0 - 2 Jordi Florensà (29')
0 - 3 Óscar Luca de Tena (32')
Adolfo Rivas (38') 1 - 3
1 - 4 Petri Mölsä (59')
Gonzalo Falero (75') 2 - 4
Montoyica F.C. Alineación oficial del equipo 'Montoyica F.C.' en el partido 2 - 4 Mélechest CF Alineación oficial del equipo 'Mélechest CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Montoyica F.C. Alineación oficial del equipo 'Montoyica F.C.' en el partido 2 - 2 Mélechest CF Alineación oficial del equipo 'Mélechest CF' en el partido
Tiene un resultado normal 2.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
36,4 % 35,1 % 28,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Montoyica F.C.

Goles Goles

  • 103 Minuto 38 (Gol por la derecha): Els seguidors del Montoyica van tornar a saltar d'alegria al minut 38. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Adolfo Rivas que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 3.
  • 100 Minuto 75 (Gol de falta): Després que un jugador rival el fes sotsobrar, l'àrbitre va xiular falta a favor d'en Gonzalo Falero. Ell mateix va fer revifar l'afició local, clavant un gran gol de falta per l'escaire al minut 75 de joc, que suposava el 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Montoyica va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Vardis Mpotitsis va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 285 Minuto 61 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Montoyica van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Elazar Arellano, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jorge Beneitez.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 35 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Martín Rojas Caro ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.

Mélechest CF

Goles Goles

  • 119 Minuto 2 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Mélechest va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Mirosław Ojrzanowski va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.
  • 182 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 29 de partit va donar a Mélechest l'avantatge per 0 - 2. Jordi Florensà en va ser l'anotador.
  • 185 Minuto 32 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 32 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Mélechest. A fi d'aconseguir el 0 - 3, van tocar-la en curt per tal que Óscar Luca de Tena xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 184 Minuto 59 (Gol de penalti): Mélechest va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 1 - 4, quan Petri Mölsä va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 73 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Mélechest la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 8 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 8 va fer que Rafael Vidal Moragas de Mélechest hagués d'abandonar el terreny de joc. Manel De la Cerda va entrar al terreny de joc per suplir-lo.
  • 095 Minuto 15 (Lesión): Lluís Bosch va sortir coix del terreny de joc, substituït per Óscar Luca de Tena. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 092 Minuto 37 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Jordi Florensà, jugador de Mélechest, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 37. Mauro Fares, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.
  • 093 Minuto 77 (Lesión (no subst.)): Mélechest no podia fer cap canvi en Jesús Manuel Caldentey va deixar el terreny de joc al minut 77 lesionat. L'equip va haver de jugar amb un home menys.