Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mara Coca cf (310724) - los mallorquines (1581082) » 367553644: T36/J6/VIII

Liga 367553644 Información oficial sobre el partido 367553644 en Hattrick

31.03.2012 15:15:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 6 / VIII.1350 (178893)

Mara Coca cf Alineación oficial del equipo 'Mara Coca cf' en el partido 0 - 5 los mallorquines Alineación oficial del equipo 'los mallorquines' en el partido
0 - 1 Boubacar Yatera (25')
0 - 2 Torbjørn Markhus (37')
0 - 3 Michaël Boullet (49')
0 - 4 Alexandre Bonvallet (77')
0 - 5 Boubacar Yatera (79')
Mara Coca cf Alineación oficial del equipo 'Mara Coca cf' en el partido 0 - 5 los mallorquines Alineación oficial del equipo 'los mallorquines' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Mara Coca cf Alineación oficial del equipo 'Mara Coca cf' en el partido 0 - 3 los mallorquines Alineación oficial del equipo 'los mallorquines' en el partido
Tiene un resultado normal 0.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mara Coca cf

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 19 (Ocasión de contra por la izquierda): Mara van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 19, però el xut de Jonas Andersson des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 212 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Mara Pedro Quintanal quasi va assolir l'empat al minut 32 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 285 Minuto 65 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Mara van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Şerban Grozavu, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 201 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Víctor Goosens no va entrar per centímetres.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 57 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Maximilian Bruskaus tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.

los mallorquines

Goles Goles

  • 171 Minuto 25 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 25, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Boubacar Yatera es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 183 Minuto 37 (Gol por la derecha): Torbjørn Markhus va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 184 Minuto 49 (Gol de penalti): mallorquines va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 3, quan Michaël Boullet va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 183 Minuto 77 (Gol por la derecha): Al minut 77, un xut de Alexandre Bonvallet des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 4 i el públic s'enfadava.
  • 183 Minuto 79 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 79, mallorquines va augmentar el seu avantatge a 0 - 5, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Boubacar Yatera.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del mallorquines que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Michaël Boullet, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 235 Minuto 33 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Manfred Bergman va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Javier Rendueles.