Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sporting de Huelva (1590645) - Atlético del Cholo (995753) » 367549513: T36/J9/VIII

Liga 367549513 Información oficial sobre el partido 367549513 en Hattrick

21.04.2012 15:15:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 9 / VIII.1276 (178819)

Sporting de Huelva Alineación oficial del equipo 'Sporting de Huelva' en el partido 3 - 1 Elche Industrial CF Alineación oficial del equipo 'Elche Industrial CF' en el partido
0 - 1 Noah Böhringer (12')
Nicolas Brousse (79') 1 - 1
Rudolf Gosić (84') 2 - 1
Bert Sagarra (85') 3 - 1
Sporting de Huelva Alineación oficial del equipo 'Sporting de Huelva' en el partido 3 - 1 Elche Industrial CF Alineación oficial del equipo 'Elche Industrial CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sporting de Huelva Alineación oficial del equipo 'Sporting de Huelva' en el partido 3 - 0 Elche Industrial CF Alineación oficial del equipo 'Elche Industrial CF' en el partido
Tiene un resultado normal 3.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting de Huelva

Goles Goles

  • 112 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del SdH s'esgargamellaven dempeus per esperonar Nicolas Brousse que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 79 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 121 Minuto 84 (Gol por el centro): Al minut 84 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Rudolf Gosić ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, SdH es posava per davant 2 a 1.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Al minut 85 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Bert Sagarra, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a SdH.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 30 minuts, en Mikael Ahola no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 216 Minuto 31 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Rudolf Gosić va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Hagen Freyth, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 211 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33 el SdH va posar setge sobre la defensa central visitant però en Bert Sagarra no va estar gens encertat.
  • 285 Minuto 34 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del SdH van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Tonino Di Gennaro, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 212 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Norbert Westner va estar a punt d'empatar per a SdH quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Nélson Mendes va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Norbert Westner es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 29 (Lesión grave): Quintí Grau, de SdH, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Mikael Ahola el va substituir.
  • 091 Minuto 80 (Lesión leve): Després de 80 minuts jugats, Laílson Tácito es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Anders Månsson.

Elche Industrial CF

Goles Goles

  • 170 Minuto 12 (Gol de falta): Industrial va passar a dominar el partit per 0 - 1 després d'un golàs de falta de Noah Böhringer.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 35 (Ocasión de contra de falta): Industrial va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Noah Böhringer va anar a parar a les mans del porter.
  • 282 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Al minut 58, el Industrial va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Pere Trabal s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 209 Minuto 83 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Bert Sagarra? Un error clamorós seu va donar a Armand Soler una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.