Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Collacios Fútbol Club (124579) - Barcelona GOMEZES (1458047) » 367549244: T36/J12/VIII

Liga 367549244 Información oficial sobre el partido 367549244 en Hattrick

12.05.2012 15:15:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 12 / VIII.1271 (178814)

Angeles del InfiernoFC Alineación oficial del equipo 'Angeles del InfiernoFC' en el partido 0 - 3 Barcelona GOMEZES Alineación oficial del equipo 'Barcelona GOMEZES' en el partido
0 - 1 Marco Rubio de Barrio (7')
0 - 2 Anselmo Bañobre (35')
0 - 3 Miguel Ángel Viso (41')
Angeles del InfiernoFC Alineación oficial del equipo 'Angeles del InfiernoFC' en el partido 0 - 3 Barcelona GOMEZES Alineación oficial del equipo 'Barcelona GOMEZES' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Angeles del InfiernoFC Alineación oficial del equipo 'Angeles del InfiernoFC' en el partido 3 - 1 Barcelona GOMEZES Alineación oficial del equipo 'Barcelona GOMEZES' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,6 % 0,2 % 6,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Angeles del InfiernoFC

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 5 (Ocasión evento especial córner peinado): Javier Atanes quasi marca en una jugada assajada de córner que Agustín Nicolás havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 213 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Després de 20 minuts, Corrado Berrettoni va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 203 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): En Eusebio Giacopello no oblidarà el que li va passar durant el minut 41. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 203 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): En Javier Atanes de InfiernoFC va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 202 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): En Maxim Ryndin de InfiernoFC es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 58, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 203 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): InfiernoFC va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Boban Pušić va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Fabián Leguina va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Barcelona GOMEZES

Goles Goles

  • 185 Minuto 7 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Marco Rubio de Barrio, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 182 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Anselmo Bañobre va aprofitar un error defensiu al minut 35, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Barcelona.
  • 183 Minuto 41 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 41, Barcelona va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Miguel Ángel Viso.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 13 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Ricardo Gómez gairebé marca per a Barcelona al minut 13 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 283 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Marcelino Jiménez Iniesta al minut 36, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): Barcelona van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 44, però el xut de Ricardo Gómez des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Miguel Ángel Viso de Barcelona es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 33 (Lesión leve): En Pedro Bel ocupà el lloc d'en Ismael Iraeta al 33 minuts, dos minuts després que el jugador de Barcelona quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 53 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Marco Rubio de Barrio no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.