Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Parapapeopropongohongo (1457658) - casleon fc (439628) » 367546829: T36/J10/VIII

Liga 367546829 Información oficial sobre el partido 367546829 en Hattrick

28.04.2012 15:15:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 10 / VIII.1228 (178771)

R.madrid united Alineación oficial del equipo 'R.madrid united' en el partido 3 - 0 F.C. JAMBA Alineación oficial del equipo 'F.C. JAMBA' en el partido
Necat Tarpuş (21') 1 - 0
Jakub Borg (61') 2 - 0
Moritz Julian Koennecke (67') 3 - 0
R.madrid united Alineación oficial del equipo 'R.madrid united' en el partido 3 - 0 F.C. JAMBA Alineación oficial del equipo 'F.C. JAMBA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
R.madrid united Alineación oficial del equipo 'R.madrid united' en el partido 1 - 1 F.C. JAMBA Alineación oficial del equipo 'F.C. JAMBA' en el partido
Tiene suerte 1.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,3 % 1,3 % 13,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R.madrid united

Goles Goles

  • 123 Minuto 21 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 21 gràcies a la jugada de Necat Tarpuş, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 185 Minuto 61 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Jakub Borg, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 131 Minuto 67 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de R.madrid pel centre va donar un gran resultat: el gol de Moritz Julian Koennecke va posar el 3 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 50 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de R.madrid, l'equip va recuperar la pilota al minut 50 i va contraatacar. En Necat Tarpuş va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 230 Minuto 57 (Ocasión de falta): Al minut 57, Stéphane Lacroix gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Necat Tarpuş de R.madrid la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

F.C. JAMBA

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 3 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Moritz Julian Koennecke no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Cédric Honoré estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 272 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Es duien 17 minuts de partit jugats quan Carlo Fiume va estar a punt de posar per davant a JAMBA amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de José Bonifácio Gondim va impedir un gol cantat.
  • 209 Minuto 19 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Fredrik Aspentorp van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Alejandro Bonilla Mangas a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 60 (Tirita): Passats 60 minuts de joc, en Carlo Fiume de JAMBA va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.