Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Velefique FC (1372861) - Baix Montseny (1579584) » 367545227: T36/J2/VIII

Liga 367545227 Información oficial sobre el partido 367545227 en Hattrick

03.03.2012 15:15:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 2 / VIII.1200 (178743)

O Castrillón Alineación oficial del equipo 'O Castrillón' en el partido 2 - 1 notelopienses fc Alineación oficial del equipo 'notelopienses fc' en el partido
Andrea Moccia (43') 1 - 0
1 - 1 Fernando Sarmanho (76')
Emil Lustig (83') 2 - 1
O Castrillón Alineación oficial del equipo 'O Castrillón' en el partido 2 - 1 notelopienses fc Alineación oficial del equipo 'notelopienses fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
O Castrillón Alineación oficial del equipo 'O Castrillón' en el partido 2 - 1 notelopienses fc Alineación oficial del equipo 'notelopienses fc' en el partido
Tiene un resultado normal 1.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,3 % 0,3 % 7,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

O Castrillón

Goles Goles

  • 121 Minuto 43 (Gol por el centro): Castrillón va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 43 Andrea Moccia va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 121 Minuto 83 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Emil Lustig, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Castrillón se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 83.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 36 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 36 en Konrad Koterwa ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Valentin-Mihai Truşcă el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Konrad Koterwa! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 233 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): En Nicola Cerchio es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 84 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Àlex Piella, en lloc de córrer, relliscava.

notelopienses fc

Goles Goles

  • 162 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Fernando Sarmanho va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 76.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Al minut 3, un refús desafortunat de Wilbert Rautenburger, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Darko Kikerovski no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): notelopienses va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Wilbert Rautenburger va desviar el xut final de Evdokim Bozhenko després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Franck Fröhner.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 5 (Lesión leve): Jaime Nicuesa de notelopienses va abandonar el terreny de joc després de 5 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Oscar Beltrán Villalva va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 17 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Darko Kikerovski probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.