Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. PonmeUnaBirra (1418535) - CNGalaico (1367747) » 367543329: T36/J4/VIII

Liga 367543329 Información oficial sobre el partido 367543329 en Hattrick

17.03.2012 15:15:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 4 / VIII.1166 (178709)

F.C. PonmeUnaBirra Alineación oficial del equipo 'F.C. PonmeUnaBirra' en el partido 3 - 3 Unión Deportiva Logroñés Alineación oficial del equipo 'Unión Deportiva Logroñés' en el partido
Wilhelmus van Bakel (40') 1 - 0
Armando Moreira (41') 2 - 0
Armando Moreira (43') 3 - 0
3 - 1 Ulrich Bezdan-Hosius (44')
3 - 2 Gottfried Schweizer (87')
3 - 3 Ulrich Bezdan-Hosius (89')
F.C. PonmeUnaBirra Alineación oficial del equipo 'F.C. PonmeUnaBirra' en el partido 3 - 3 Unión Deportiva Logroñés Alineación oficial del equipo 'Unión Deportiva Logroñés' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. PonmeUnaBirra Alineación oficial del equipo 'F.C. PonmeUnaBirra' en el partido 0 - 1 Unión Deportiva Logroñés Alineación oficial del equipo 'Unión Deportiva Logroñés' en el partido
Tiene bastante suerte 0.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. PonmeUnaBirra

Goles Goles

  • 118 Minuto 40 (Gol evento especial córner peinado): En Ventzislav Videnov entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al PonmeUnaBirra, un peu providencial d'en Wilhelmus van Bakel va situar el 1-0 al panell digital.
  • 134 Minuto 41 (Gol de penalti): PonmeUnaBirra va obtenir un penal al minut 41, que va llançar a la perfecció Armando Moreira. 2 - 0 a favor dels locals.
  • 130 Minuto 43 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Armando Moreira va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 43 el resultat passava a ser de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Armando Moreira va estar a punt d'avançar els locals al minut 18 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 242 Minuto 33 (Ocasión de contra por la izquierda): PonmeUnaBirra van sortir al contraatac al minut 33, però Vendel Cselaszki va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 242 Minuto 81 (Ocasión de contra por la izquierda): El PonmeUnaBirra va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 81, però en Norbert van den Hoek va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 243 Minuto 89 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de PonmeUnaBirra va anar a parar a la dreta de l'atac on en Diego Darnius, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Donald Gleisdreieck de PonmeUnaBirra amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Unión Deportiva Logroñés

Goles Goles

  • 119 Minuto 44 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Gottfried Schweizer va treure un córner llarg cap al segon pal que en Ulrich Bezdan-Hosius, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 3 - 1.
  • 152 Minuto 87 (Gol por la izquierda): El 3 - 2 el va apuntar al seu compte particular Gottfried Schweizer de Deportiva després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.
  • 161 Minuto 89 (Gol por el centro): El 3 - 3 va arribar amb una jugada de Ulrich Bezdan-Hosius que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Deportiva va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 80, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Elias Andrade.
  • 263 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): En Gottfried Schweizer va encarar al porter al 88, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 42, Gottfried Schweizer de Deportiva va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Francisco Alcázar de Deportiva va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 79 (Tirita): Passats 79 minuts de joc, en Vydas Srarkevičius de Deportiva va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.