Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los messi team (441182) - SINMANCAS (794626) » 367543099: T36/J2/VIII

Liga 367543099 Información oficial sobre el partido 367543099 en Hattrick

03.03.2012 15:15:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 2 / VIII.1162 (178705)

Incribles Alineación oficial del equipo 'Incribles' en el partido 1 - 0 Terrassa Alineación oficial del equipo 'Terrassa' en el partido
Ronnie Hedegaard (23') 1 - 0
Incribles Alineación oficial del equipo 'Incribles' en el partido 1 - 0 Terrassa Alineación oficial del equipo 'Terrassa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Incribles Alineación oficial del equipo 'Incribles' en el partido 2 - 0 Terrassa Alineación oficial del equipo 'Terrassa' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,6 % 0,3 % 7,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Incribles

Goles Goles

  • 121 Minuto 23 (Gol por el centro): Incribles va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 23 Ronnie Hedegaard va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 8 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Anders Yngvesson va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Artemio Covolo rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 28, Valentinus Röntgen de Incribles va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 70 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Valentinus Röntgen va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Incribles va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Terrassa

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 27 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Incribles. La jugada d'estratègia del Terrassa per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Gerard Alzamora va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 263 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): El Terrassa creava perill des de la dreta al minut 60, però en Igor Dulat, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Panificio Pérez-Cid desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 262 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75 José Luis Galdo va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Igor Dulat va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 29 (Lesión): El jugador de Terrassa Pascal Anselmi va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Alberto Pacheco va entrar en el seu lloc.
  • 090 Minuto 84 (Tirita): Era el minut 84 quan després d'una dura entrada, el jugador Joseba Arexolaleibar de Terrassa s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 2 (Evento clima: lluvia, OK potente): Panificio Pérez-Cid no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.
  • 301 Minuto 58 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Fernando Navarrete Rubio no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.