Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PRUNA TEAM (798433) - Real Jaén CF S.A.D. (988256) » 367542696: T36/J13/VIII

Liga 367542696 Información oficial sobre el partido 367542696 en Hattrick

19.05.2012 15:15:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 13 / VIII.1154 (178697)

Sanfetaminas F.C. Alineación oficial del equipo 'Sanfetaminas F.C.' en el partido 2 - 2 Real Jaén CF S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Real Jaén CF S.A.D.' en el partido
Unai Arriti (3') 1 - 0
1 - 1 Marsas Daniuševičius (9')
Yiorgos Kanatas (19') 2 - 1
2 - 2 Salvatore Ostia (24')
Sanfetaminas F.C. Alineación oficial del equipo 'Sanfetaminas F.C.' en el partido 2 - 2 Real Jaén CF S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Real Jaén CF S.A.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sanfetaminas F.C. Alineación oficial del equipo 'Sanfetaminas F.C.' en el partido 2 - 1 Real Jaén CF S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Real Jaén CF S.A.D.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
43,9 % 28,8 % 27,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sanfetaminas F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): Al minut 3 els aficionats van embogir quan en Unai Arriti va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Sanfetaminas.
  • 124 Minuto 19 (Gol de penalti): Al minut 19 l'àrbitre va premiar Sanfetaminas amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Yiorgos Kanatas va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Stephane Tschurr va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 232 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): En Carlos Ascariz, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 208 Minuto 49 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Marco Farina de Sanfetaminas va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Stephane Tschurr que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Carlos Ascariz! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Sanfetaminas va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 62 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Unai Arriti ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Unai Arriti de Sanfetaminas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 54, Javier Tío Sánchez de Sanfetaminas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 59 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Javier Tío Sánchez de Sanfetaminas va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Marco Farina.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 48 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Mike Terryn va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Liam Herbert.

Real Jaén CF S.A.D.

Goles Goles

  • 162 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Marsas Daniuševičius va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 9.
  • 138 Minuto 24 (Gol evento especial extremo + rematador): Malcior Salomon estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Salvatore Ostia va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 2 al minut 24.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 25 (Ocasión de falta): En Malcior Salomon va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 25. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Tore Hjelle de Jaen va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 70 (Lesión): Jaen es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Malcior Salomon no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Inozens Spaenhauer al camp.