Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlètic football Catalunya (1435426) - Coripe leyendas (994269) » 367534185: T36/J14/VIII

Liga 367534185 Información oficial sobre el partido 367534185 en Hattrick

26.05.2012 15:10:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 14 / VIII.1002 (54803)

Atlètic Club Catalunya Alineación oficial del equipo 'Atlètic Club Catalunya' en el partido 3 - 0 FC YONKETIS Alineación oficial del equipo 'FC YONKETIS' en el partido
Blagota Ðurić (12') 1 - 0
Cláudio José Picafumo (63') 2 - 0
Ashley Pyne (70') 3 - 0
Atlètic Club Catalunya Alineación oficial del equipo 'Atlètic Club Catalunya' en el partido 3 - 0 FC YONKETIS Alineación oficial del equipo 'FC YONKETIS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atlètic Club Catalunya Alineación oficial del equipo 'Atlètic Club Catalunya' en el partido 3 - 0 FC YONKETIS Alineación oficial del equipo 'FC YONKETIS' en el partido
Tiene un resultado normal 2.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlètic Club Catalunya

Goles Goles

  • 120 Minuto 12 (Gol de falta): Una falta al minut 12 va provocar un lliure directe. Blagota Ðurić el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 1 - 0, davant el deliri dels aficionats.
  • 132 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Al minut 63, Atlètic C. va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Cláudio José Picafumo, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 70 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Atlètic C. va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Ashley Pyne progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 3 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 3 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Blagota Ðurić va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 236 Minuto 19 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Miika Aittonen no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Saturnino Ormazábal estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 232 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 30 quan Zefiro Varriale de Atlètic C. gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 285 Minuto 67 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Atlètic C. a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Zefiro Varriale va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): El Atlètic C. ho intentava per la dreta per mitjà de Grigore Neacsu, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Zefiro Varriale de Atlètic C. la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 6 (Lesión leve): Atlètic C. va fer una substitució al minut 6. Macià Guilabert va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Raúl Garin.

FC YONKETIS

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 4 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de YONKETIS, l'equip va recuperar la pilota al minut 4 i va contraatacar. En Ronald Drietelaar va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 243 Minuto 31 (Ocasión de contra por la derecha): Enrico Miranda va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de YONKETIS que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 37 (Tirita): Al minut 37, Bent Rüchele de YONKETIS es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.