Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SERVICIOS SOCIALES DE MADRID (992772) - los chicos de juano (1366275) » 367530261: T36/J13/VIII

Liga 367530261 Información oficial sobre el partido 367530261 en Hattrick

19.05.2012 15:10:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 13 / VIII.932 (54733)

FC Carbayón Alineación oficial del equipo 'FC Carbayón' en el partido 0 - 4 Liendres Unidas Alineación oficial del equipo 'Liendres Unidas' en el partido
0 - 1 Tue Bredkjær (2')
0 - 2 Tue Bredkjær (12')
0 - 3 Axel Adriaans (25')
0 - 4 Rafael Buazo (84')
FC Carbayón Alineación oficial del equipo 'FC Carbayón' en el partido 0 - 4 Liendres Unidas Alineación oficial del equipo 'Liendres Unidas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
FC Carbayón Alineación oficial del equipo 'FC Carbayón' en el partido 8 - 1 Liendres Unidas Alineación oficial del equipo 'Liendres Unidas' en el partido
Tiene que atarse una piedra al pie y tirarse al mar 7.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es una super hiper mega EJEA (11)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Carbayón

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Al minut 3, Bartłomiej Erber quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 202 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Carbayón va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 26 que Rötger Erler no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 203 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): En Daniel Bräse de Carbayón va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 200 Minuto 82 (Ocasión de falta): Carbayón va tenir una bona oportunitat per apropar-se al marcador amb un xut de falta el minut 82, però el porter visitant va fer una estirada increïble, i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 202 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Ron Jespersen va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 83 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Selim Mevlevi de Carbayón es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 64 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Aron Brezeanu que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.

Liendres Unidas

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Passats 2 minuts de partit, Liendres es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Tue Bredkjær es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 185 Minuto 12 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 12 minuts, el tirador de faltes del Liendres va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Tue Bredkjær, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 25 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Axel Adriaans de Liendres l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 25 de partit.
  • 181 Minuto 84 (Gol por el centro): Al minut 84, Rafael Buazo va augmentar l'avantatge de Liendres a 0 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 51 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Aron Brezeanu no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Axel Adriaans estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 282 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Tue Bredkjær, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 79 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Liendres va quedar sense poder incrementar el seu marcador.