Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Champiñones (1332249) - MagiaAzul (31130) » 367527797: T36/J12/VIII

Liga 367527797 Información oficial sobre el partido 367527797 en Hattrick

12.05.2012 15:10:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 12 / VIII.888 (54689)

Champiñones Alineación oficial del equipo 'Champiñones' en el partido 1 - 0 Guerrilla de Istán F.C Alineación oficial del equipo 'Guerrilla de Istán F.C' en el partido
Eduard Anshukov (27') 1 - 0
Champiñones Alineación oficial del equipo 'Champiñones' en el partido 1 - 0 Guerrilla de Istán F.C Alineación oficial del equipo 'Guerrilla de Istán F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Champiñones Alineación oficial del equipo 'Champiñones' en el partido 0 - 1 Guerrilla de Istán F.C Alineación oficial del equipo 'Guerrilla de Istán F.C' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,4 % 0,1 % 98,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Champiñones

Goles Goles

  • 119 Minuto 27 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Asclepiodoto Vas-Fillado el va rematar Eduard Anshukov amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Champiñones va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ervinas Chmylnikovas, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): Champiñones van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 36, però el xut de Carlos Alberto Manrique Rojas des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Champiñones va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Jonathan Brea, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alexis Galland de Champiñones es va emportar una amonestació al minut 23 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 82, Horst-Ulrich Pattschull de Champiñones va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 67 (Lesión leve): En Julian Saltzwedel ocupà el lloc d'en Alexis Galland al 67 minuts, dos minuts després que el jugador de Champiñones quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Guerrilla de Istán F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Al minut 14 de partit, Maurizio Castiglioni quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 261 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Ben Lukas Schneidhain va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 239 Minuto 68 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Alwi Leeuwenburgh va deixar a José María Echavarri assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 263 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Maurizio Castiglioni sol davant la porteria al minut 73, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 263 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Ales' Edus quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 261 Minuto 81 (Ocasión por el centro): IFC va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Juan Marchán es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alwi Leeuwenburgh es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.