Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Templarios I (311015) - hugoles team (1577792) » 367524042: T36/J13/VIII

Liga 367524042 Información oficial sobre el partido 367524042 en Hattrick

19.05.2012 15:10:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 13 / VIII.821 (54622)

Trikinosos Alineación oficial del equipo 'Trikinosos' en el partido 0 - 4 hugoles team Alineación oficial del equipo 'hugoles team' en el partido
0 - 1 Pablo Alventosa (4')
0 - 2 Pablo Alventosa (40')
0 - 3 Tomasz Zjawiński (68')
0 - 4 Ludovic Boisson (80')
Trikinosos Alineación oficial del equipo 'Trikinosos' en el partido 0 - 4 hugoles team Alineación oficial del equipo 'hugoles team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Trikinosos Alineación oficial del equipo 'Trikinosos' en el partido 1 - 2 hugoles team Alineación oficial del equipo 'hugoles team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,7 % 0,9 % 87,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Trikinosos

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): En José María Turpín va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 39, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 236 Minuto 44 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Pedro Pesquera es va comportar com un juvenil al minut 44 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 203 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): En José María Turpín no oblidarà el que li va passar durant el minut 50. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 38 (Lesión): Trikinosos es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Julián Domine no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Carlos Alcalá al camp.

hugoles team

Goles Goles

  • 105 Minuto 4 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Pablo Alventosa rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Juan Planelles, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 0 - 1 a l'estadi!
  • 143 Minuto 40 (Gol de contra por la derecha): El jugador Pablo Alventosa de hugoles es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 2 d'un ràpid contraatac.
  • 182 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 68 de partit va donar a hugoles l'avantatge per 0 - 3. Tomasz Zjawiński en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Ludovic Boisson va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 80, i va fer pujar el 0 - 4 per a hugoles.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): hugoles quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Pablo Alventosa va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Jô Solano. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Mátyás Rényi va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78 de partit, Jô Solano va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jérôme Chareyron de hugoles la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.