Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

YELOQUEHAY CF (1432396) - SabuesodeBaviera (1601943) » 367519857: T36/J2/VIII

Liga 367519857 Información oficial sobre el partido 367519857 en Hattrick

03.03.2012 15:10:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 2 / VIII.747 (54548)

Irmandiño Alineación oficial del equipo 'Irmandiño' en el partido 1 - 3 chantarella Alineación oficial del equipo 'chantarella' en el partido
Antonín Síla (33') 1 - 0
1 - 1 Valentin Bour (56')
1 - 2 Jean-Luc Dauvergne (76')
1 - 3 Diego Fontdemora (81')
Irmandiño Alineación oficial del equipo 'Irmandiño' en el partido 1 - 3 chantarella Alineación oficial del equipo 'chantarella' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Irmandiño Alineación oficial del equipo 'Irmandiño' en el partido 1 - 4 chantarella Alineación oficial del equipo 'chantarella' en el partido
Tiene un resultado normal 1.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,0 % 0,5 % 90,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Irmandiño

Goles Goles

  • 185 Minuto 33 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del chantarella. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Antonín Síla la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Irmandiño es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 33.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Patrik Lauers va estar a punt d'avançar els locals al minut 24 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 62 (Ocasión por el centro): En Albin Sandberg va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Irmandiño se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 213 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): El Irmandiño va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Patrik Lauers la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 40, Juan Fernando Gallano de Irmandiño va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 27 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Patrik Lauers estava fent un bon partit.

chantarella

Goles Goles

  • 163 Minuto 56 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 56. L'anotador per chantarella va ser Valentin Bour, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 106 Minuto 76 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Jean-Luc Dauvergne sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 76 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 2 al marcador.
  • 182 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Diego Fontdemora va aprofitar un error defensiu al minut 81, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 3 al marcador per a chantarella.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Al minut 52 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Joel Bladlius va fer una jugada per la banda esquerra, però Vinzent Lemmerer va aturar el seu xut.
  • 216 Minuto 61 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 61 en Jean-Luc Dauvergne ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Joel Bladlius el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 48 (Lesión leve): En Ismael Campomanes de chantarella va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Pablo Sánchez-Arjona va prendre el seu rol al minut 48.
  • 091 Minuto 70 (Lesión leve): Després de 70 minuts jugats, Erik Gustavsson es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Ernesto Vinas.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 38 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Ismael Campomanes que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.