Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Javi Tiki FC (1578857) - Jogui Surf Team (47782) » 367519716: T36/J9/VIII

Liga 367519716 Información oficial sobre el partido 367519716 en Hattrick

21.04.2012 15:10:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 9 / VIII.744 (54545)

union.F.C Alineación oficial del equipo 'union.F.C' en el partido 2 - 2 Real vicen Alineación oficial del equipo 'Real vicen' en el partido
Flavio Ardito (33') 1 - 0
1 - 1 Dorival Guerra (36')
1 - 2 Ignasi Baraut (38')
Corentin Beyssac (68') 2 - 2
union.F.C Alineación oficial del equipo 'union.F.C' en el partido 2 - 2 Real vicen Alineación oficial del equipo 'Real vicen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
union.F.C Alineación oficial del equipo 'union.F.C' en el partido 5 - 2 Real vicen Alineación oficial del equipo 'Real vicen' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,8 % 0,4 % 7,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

union.F.C

Goles Goles

  • 123 Minuto 33 (Gol por la derecha): Corria el minut 33 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Flavio Ardito, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 112 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Al minut 68, Corentin Beyssac va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): union.F.C va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Diego Martínez en un 1 contra 1 amb el porter Òscar Marró, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de 郑 (Zheng) 醒安 (Xingan) va estar a punt d'acabar en gol al minut 37, però el porter visitant Òscar Marró va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 210 Minuto 50 (Ocasión de falta): En Roman Tvaroška tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 213 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Xaime Errea de union.F.C va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 66, però no va estar gaire encertat.
  • 289 Minuto 74 (Ocasión evento especial): En Aldo Schiavon va fer una ràpida incursió al minut 74, però en Ignasi Baraut no va tenir cap problema per aturar-lo.
  • 221 Minuto 77 (Ocasión por el centro): En Xaime Errea va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de union.F.C se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): union.F.C per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 81, quan Xaime Errea va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 7 (Tarjeta roja directa): Al minut 7 en Àlex Albà va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Arian Salehi es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 73 (Lesión): union.F.C es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que 郑 (Zheng) 醒安 (Xingan) no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Michel Van Den Ende al camp.

Real vicen

Goles Goles

  • 161 Minuto 36 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 36 minuts Dorival Guerra va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 143 Minuto 38 (Gol de contra por la derecha): El jugador Ignasi Baraut de vicen es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 2 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 10 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): César Cristaldo va superar els defenses rivals per velocitat al minut 10 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Maxim Bârcea.