Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Toy C.F. (1367872) - Yabadumbas team (1339080) » 367516698: T36/J10/VIII

Liga 367516698 Información oficial sobre el partido 367516698 en Hattrick

28.04.2012 15:10:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 10 / VIII.690 (54491)

Toy C.F. Alineación oficial del equipo 'Toy C.F.' en el partido 0 - 1 Bulleros Alineación oficial del equipo 'Bulleros' en el partido
0 - 1 Nino Garau (47')
Toy C.F. Alineación oficial del equipo 'Toy C.F.' en el partido 0 - 1 Bulleros Alineación oficial del equipo 'Bulleros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Toy C.F. Alineación oficial del equipo 'Toy C.F.' en el partido 0 - 1 Bulleros Alineación oficial del equipo 'Bulleros' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Toy C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 13 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de C.F. va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de César Curiel va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 15 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de C.F. va anar a parar a la dreta de l'atac on en Vicente Ardilla, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de C.F. va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Björn Simonsson, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 22, Raül Rúbies de C.F. va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 73 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Raül Rúbies que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.

Bulleros

Goles Goles

  • 172 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Al minut 47 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Bulleros prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Nino Garau.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): En Rui Irineu va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Hinrik Skupek va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Alejandro Miró, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 280 Minuto 70 (Ocasión de falta): Janko Oltran va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Artur Tella de Bulleros va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.