Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Eloy FC (486790) - FC sportin (1418206) » 367515263: T36/J1/VIII

Liga 367515263 Información oficial sobre el partido 367515263 en Hattrick

25.02.2012 15:10:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 1 / VIII.665 (54466)

FC Panquehabla Alineación oficial del equipo 'FC Panquehabla' en el partido 2 - 0 Angells C.F Alineación oficial del equipo 'Angells C.F' en el partido
Mait Enula (38') 1 - 0
Tommy Laue Friis (82') 2 - 0
FC Panquehabla Alineación oficial del equipo 'FC Panquehabla' en el partido 2 - 0 Angells C.F Alineación oficial del equipo 'Angells C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
FC Panquehabla Alineación oficial del equipo 'FC Panquehabla' en el partido 7 - 1 Angells C.F Alineación oficial del equipo 'Angells C.F' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 7.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Panquehabla

Goles Goles

  • 122 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Panquehabla contenien la respiració mentre en Mait Enula s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 134 Minuto 82 (Gol de penalti): Panquehabla va obtenir un penal al minut 82, que va llançar a la perfecció Tommy Laue Friis. 2 - 0 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): En Sauli Kuoppamäki va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Panquehabla se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Panquehabla va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Sauli Kuoppamäki en un 1 contra 1 amb el porter Alfonso Grava, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Philippe Chaminade! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Mait Enula va estar a punt de sentenciar el partit al minut 71, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81, Abel Stellwagen gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Alfonso Grava va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mait Enula de Panquehabla va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Philippe Chaminade de Panquehabla va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 59 (Tirita): Era el minut 59 quan després d'una dura entrada, el jugador Limay Barboza de Panquehabla s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 63 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Tommy Laue Friis que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.

Angells C.F

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Iván Rosales que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 236 Minuto 70 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Philippe Chaminade es va comportar com un juvenil al minut 70 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 2 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Celestino Cospindo, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.