Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Timanfaya FK (994456) - CRISTO DEL AMOR (1583529) » 367514144: T36/J1/VIII

Liga 367514144 Información oficial sobre el partido 367514144 en Hattrick

25.02.2012 15:10:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 1 / VIII.645 (54446)

marmolista fc Alineación oficial del equipo 'marmolista fc' en el partido 3 - 2 Muerte y Destrucción FC Alineación oficial del equipo 'Muerte y Destrucción FC' en el partido
Horst Barfknecht-Ohrt (13') 1 - 0
1 - 1 Carlos Zuricaray (52')
Evarist Peguera (61') 2 - 1
2 - 2 Juan Carlos Beltrán (62')
Horst Barfknecht-Ohrt (68') 3 - 2
marmolista fc Alineación oficial del equipo 'marmolista fc' en el partido 3 - 2 Muerte y Destrucción FC Alineación oficial del equipo 'Muerte y Destrucción FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
marmolista fc Alineación oficial del equipo 'marmolista fc' en el partido 5 - 3 Muerte y Destrucción FC Alineación oficial del equipo 'Muerte y Destrucción FC' en el partido
Tiene mala suerte 5.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
68,7 % 8,7 % 22,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

marmolista fc

Goles Goles

  • 116 Minuto 13 (Gol evento especial rápido + pase): Evarist Peguera va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Horst Barfknecht-Ohrt, que no va fallar i va marcar el 1 - 0.
  • 121 Minuto 61 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Evarist Peguera, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del marmolista se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 61.
  • 121 Minuto 68 (Gol por el centro): Horst Barfknecht-Ohrt va donar a marmolista un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Al minut 22, Horst Barfknecht-Ohrt gairebé va marcar per a marmolista des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 236 Minuto 24 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Carlos Zuricaray va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 24 de joc.
  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Euloxio Freixido va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Evarist Peguera va estar a punt de sentenciar el partit al minut 81, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): En Horst Barfknecht-Ohrt es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Thomas Story de marmolista amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 30 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Jean-Marie Vanderheyden no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.

Muerte y Destrucción FC

Goles Goles

  • 161 Minuto 52 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Carlos Zuricaray que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 163 Minuto 62 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 62. L'anotador per Destrucción va ser Juan Carlos Beltrán, que així va deixar el marcador en 2 - 2.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 70 (Lesión leve): Carlos Zuricaray de Destrucción va abandonar el terreny de joc després de 70 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Fabian Jasper Hanau va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 37 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Xavi Torrents no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.